Nowa aktualizacja

• Na to wychodzi, jedynie jak bd na 2h blaski to w sam raz tylko ze ciężko bd o metka bo nie bd można czekać już na 8 pietrze. Jeszcze opcja po 3h zacząć od nowa ale chyba za dużo się straci

• No niestety, do przewidzenia to było. Takie warunki były zbyt sprzyjające dla graczy. Teraz pozostało wracać do V3 albo szukać alternatywnych miejsc do dropu ;)

Chunjo górą!

Sell dodania, cofki, zmianki żywiołów! [1w/1w/3w] [18%+ 40w]

• I dobrze im tak za łatwo mieli ( co nowości to i nowe usterki) z pól roku i się wyklepie to :D

Sury To Zło :cursing:

• Ojej, Gameforge nerfi zbyt broken rzeczy :(

Mam nadzieje, że do końca roku osłabią alchemię (wzmacniając resztę ekwipunku żeby każdy wyszedł na 0) i aurę miecza bo wojownik body to najlepsza klasa do wszystkiego praktycznie

• Ojej, Gameforge nerfi zbyt broken rzeczy :(

Mam nadzieje, że do końca roku osłabią alchemię (wzmacniając resztę ekwipunku żeby każdy wyszedł na 0) i aurę miecza bo wojownik body to najlepsza klasa do wszystkiego praktycznie

Body nie jest najlepszy do wszystkiego. Wpek zdecydowanie lepiej sobie radzi na yoharze, a na meley i hydrze ninja deklasuje bodziaka.

• Heh, czas kończyć z metinem. Są chciwi od zawsze, a wystarczyłoby dbać o graczy to i kasy więcej by mieli. Szkoda, taka fajna gra, ale i rzym upadł. Privy to jeszcze większe gówno, także olać ten gameforge/webzen.

• Jak zwykle, łatanie problemów bez ogarnięcia reszty, może i dobrze że ogarnęli to DT mimo że mówi to osoba która głównie tam latała na blaskach ale no sorry, dalej brak przedziału lvl w v3? Gdzie mają dropić 55 które nie mają 120lvl jako drugie konta? Nie może być tak że sobie wyskolevelowe postacie blokują całą mape dla siebie. To patologia. Natomiast spokojnie, bo już słyszę pianę w ustach tych którzy tak robią "ta gra to pvp, o to chodzi hurr durr". Mam nadzieję że mapy wysokolevelowe jak było pisane wyżej dostaną zwiększony drop blasków z mobów tak żeby nie musieli dropić w v3 swoimi dropkami. Bądź po prostu uciąć drop blasków w v3 do poziomu niższego niż obecnie na tych mapach, tak czy owak zmiany muszą nadejść bo nie wyobrażam sobie żeby teraz osoby które serio mają tylko takie 50+ levelowca mają nie mieć możliwości brać udział w evencie z blaskami bo nie będzie po prostu gdzie dropić bo reszta też jest w kropce przez brak alternatyw.

Podejrzanyy - 81lvl mental Wetar (Elares) OFF
    Berserker - 80 Body Jawa OFF

NichloasFury - 96lvl Polska WP ON :love:

"Do it
    Just do it
    Don't let your dreams be dreams
    Yesterday you said tomorrow
    So just do it
    Make your dreams come true
    Just do it

Some people dream of success
    While you're gonna wake up and work hard at it
    Nothing is impossible" :thumbsup:

• Jak zwykle, łatanie problemów bez ogarnięcia reszty, może i dobrze że ogarnęli to DT mimo że mówi to osoba która głównie tam latała na blaskach ale no sorry, dalej brak przedziału lvl w v3? Gdzie mają dropić 55 które nie mają 120lvl jako drugie konta? Nie może być tak że sobie wyskolevelowe postacie blokują całą mape dla siebie. To patologia. Natomiast spokojnie, bo już słyszę pianę w ustach tych którzy tak robią "ta gra to pvp, o to chodzi hurr durr". Mam nadzieję że mapy wysokolevelowe jak było pisane wyżej dostaną zwiększony drop blasków z mobów tak żeby nie musieli dropić w v3 swoimi dropkami. Bądź po prostu uciąć drop blasków w v3 do poziomu niższego niż obecnie na tych mapach, tak czy owak zmiany muszą nadejść bo nie wyobrażam sobie żeby teraz osoby które serio mają tylko takie 50+ levelowca mają nie mieć możliwości brać udział w evencie z blaskami bo nie będzie po prostu gdzie dropić bo reszta też jest w kropce przez brak alternatyw.

Mając moby na 2 hity w instancji ( expowisko czempionów) to lecą mi tam blaski gorzej niż na ezotach i to początkowych mobach xd więc rozumiem tych co se wola iść do v3 dropic. Ale wątpliwe by cokolwiek z tym zrobili....

• No to w takim razie nie opłaca się już stać na 55 lvlu, tylko trzeba lecieć przynajmniej do 75 i dropić blaski na red lesie. Szkoda, bo miałem tam fajny zarobek na dt na blaskach, bo do v3 to nie ma po co iść nawet, kiedy wkońcu zostanie tam zrobiona granica lvl ?!

zielak95- off ;(

SURA WP 55

JINNO-
    TORTUGA

• No to w takim razie nie opłaca się już stać na 55 lvlu, tylko trzeba lecieć przynajmniej do 75 i dropić blaski na red lesie. Szkoda, bo miałem tam fajny zarobek na dt na blaskach, bo do v3 to nie ma po co iść nawet, kiedy wkońcu zostanie tam zrobiona granica lvl ?!

Ale granica lv Wam dużo nie da, ktoś se przełoży szarfę na dropa jak ma na jednym koncie dropa z głównym to inne bajery i nadal w dup*e jesteście...

• Ale granica lv Wam dużo nie da, ktoś se przełoży szarfę na dropa jak ma na jednym koncie dropa z głównym to inne bajery i nadal w dup*e jesteście...

Nie do końca, ja akurat na swoim lvlu bije takie dropki spokojnie, ale z championem to niestety nie mam szans nawet ustać.

zielak95- off ;(

SURA WP 55

JINNO-
    TORTUGA

• Na pewno dużo dałaby blokada wchodzenia postaci które maja służyć do obrony dropka, to ze ktoś przełoży eq lepsze to tylko bd więcej dropił ale na pewno każdemu się uda wtedy coś dropic. A teraz wyglada to tak ze dzień przed blaskami już gildia stoi np blokując 4-6komnat i nawet przejeżdżając już Ciebie zabijają. Rozumiem ze to ma być niby to „pvp” itp ale żadnego sensu w tym nie widzę zabijając dropki ale wiadomo kto co lubi

• Na pewno dużo dałaby blokada wchodzenia postaci które maja służyć do obrony dropka, to ze ktoś przełoży eq lepsze to tylko bd więcej dropił ale na pewno każdemu się uda wtedy coś dropic. A teraz wyglada to tak ze dzień przed blaskami już gildia stoi np blokując 4-6komnat i nawet przejeżdżając już Ciebie zabijają. Rozumiem ze to ma być niby to „pvp” itp ale żadnego sensu w tym nie widzę zabijając dropki ale wiadomo kto co lubi

Chyba o to chodzi by choć trochę wyrównać szanse . Jak mnie pacnie kolo na tym samym lvl no bywa ale jak mam z sie z gildia naparzać jak ja niezrzeszony . Choć w chujnio mamy 25 lvl ktory leje 120 lv

W pobliżu

• Zaycef zwalcza puste lvle bez eq :D

Ktoś ma słabsze postacie i gorsze eq to mniej zarobi bo raczej te 55 bez obstawy na handel dropiły blaski a spora cześć czempionów dla siebie.

Czy brak możliwości klikania wody po dłoni to celowy zabieg czy usterka?

Sury To Zło :cursing:

• Polak na wszystko znajdzie obejście. Realnie trzeba tam siedziec do 75 więc zalozmy ze wprowadza taki limit. Co ma to dać skoro byle szaman 55 zabije tam kazdego na skilla?

Odpady serwera Polska: BractwoPLS03 (Buractwo, Cebulactwo), Szwadron, Shire, WrongOfSide, Ziomale, ENAMENT, BIALYSTOK, Loyality, Titanium, ZAPLATANIv11, BDSM:
    Qiserax

Rapoman77

Zavaba

Kalwarion

Narcos4Yu

BufWijnika

UtraconyNick

ElAmigaMan

Seymian

Lenofi

Wendeska

CityUnivers