Cześć,
Wracam po kilku latach przerwy, mam jakiś tam podstawowy eq:
1.FMS +9 sr 39 20 zwierzaki kd +4
2.Białko 9 10 do pz
3.Smiertelka 9 1,5k hp 10 do pz
4.Zloty 9 1.5khp
5.Buty 2k hp
6.Ebo 9 10zwierzaki/orki/mistyki
7.Ametyst 9 1k pz 5 omdlenie
8.Zelak 9 10 grota 10 blyski
Moja poprzednia postać to dagger 82lvl - skile na G (teraz kamyki tanie to zaczne robic P ) zrobiłem sobie bodziaka 55lv (na tym lvl przestój, az powbijam skile), dodatkowo odrazu zalożyłem dropa wp 35lvl, docelowo pewnie zaloże dropa bodziaka 35 lv (ale narazie mnie nei stac na rozwijanei 2 postaci) , nie chce zarabiać na robieniu corów/kopaniu i tutaj rodza sie moje pytania
1.Jakie sa alternatywne źródla poza eventami do zarobku ?
2.Może jakiś zarobke na ninji ?
3.Czy dropki lepiej tworzyć na tym samym koncie co główne (możliwosc przekładania rekawicy) czy na osobnym koncie ?
4.Docelowo widze swój zarobek na expieniu postaci do 70 lvl (dodania i zmianki) tylko zbieram EQ, pytanie, co najlepiej sie sprawdzi ? Dodam że chce grać głównie bodym
5.Często podczas gry (zwlaszcza alt+tab) przeskakują mi strony szybkiego użycia (ten pasek na dole) da sie to jakoś zablokować ?
6.Co aktualnie warto kupować w IS ?
7.Mam peta - małpe - zakładam, że nie jest ona jakaś super - zatem który jest najlepszy do pvm ?
8.Czy na małym lvl lepiej sprawdzi sie szata z wartoscia czy ze srednimi ?
9.Zaczał sie właśnie event - dropie bodziakiem (55lvl) w trudnym lochu(rekawica na 50lvl + red las)- w ciagu ok 1h wydropiłem 18 kart, czy to dobry wynik ? Czy moze zmienic lokalizacje ? I czy właściwie rękawica ma wpływ na drop tych tali ?
Dziękuje wszystkim za odpwoiedzi