u mnie to samo wiec no
za rok może się uda w co już nie wierzę
jeszcze po drodze samotny sywlester i smotne walentnyki bo nawet nie iwerze ze uda mi ise kogokolwiek znalezc
u mnie to samo wiec no
za rok może się uda w co już nie wierzę
jeszcze po drodze samotny sywlester i smotne walentnyki bo nawet nie iwerze ze uda mi ise kogokolwiek znalezc
założyłem temat samotny Sylwester ale usunęli mi ale tak sylwester w moim przypadku też zapowiada się samotny potem walentynki też i tak w kółko potem wakacje i kolejne święta i tak do usranej śmierci bo żadna dziewczyna mnie nie chciała i nie chce i nie będzie chciała bo jestem za brzydki
założyłem temat samotny Sylwester ale usunęli mi ale tak sylwester w moim przypadku też zapowiada się samotny
potem walentynki też i tak w kółko potem wakacje i kolejne święta i tak do usranej śmierci bo żadna dziewczyna mnie nie chciała i nie chce i nie będzie chciała bo jestem za brzydki
ty juz masz dziewczyne tylko taka wybrakowana bez calowania sie
a ja nikogo nie mam i nie bede miec nigdy
mam dziewczyne ale ona nie chce się całować ze mną czyli mnie nie chce proste
mam dziewczyne ale ona nie chce się całować ze mną czyli mnie nie chce proste
po prostu ine jest gotowa ale mega sie jej podobasz
to kiedy będzie gotowa ??
to kiedy będzie gotowa ??
w sylwestra czuje
kryndor, przestan smucic, ciesz sie z tego co masz!
kryndor, przestan smucic, ciesz sie z tego co masz!
Czyli z czego?
Update tematu to samotny sylwester 2021 nie będę zakładać nowego żeby nie śmiecić
ja ide z dziewczyna na sylwestra cud
ja ide z dziewczyna na sylwestra cud
A ja nie
szczęśliwego nowego roku dzwonku i szyderczy typie obyście znaleźli dziewczyne wymarzoną wyśnioną ukochaną niech wam gwiazda betlejemska wskazuje drogę a dzieciątko Jezus obdarzy uroda na co dzien
czego i sobie życzę bo ja też nie mam dziewczyny w sumie
szczęśliwego nowego roku dzwonku i szyderczy typie obyście znaleźli dziewczyne wymarzoną wyśnioną ukochaną
niech wam gwiazda betlejemska wskazuje drogę a dzieciątko Jezus obdarzy uroda na co dzien
czego i sobie życzę bo ja też nie mam dziewczyny w sumie
A z kim spędzasz sylwestra?
z koleżanką nie dziewczyna
z koleżanką nie dziewczyna
i co?? to juz twoja dziewczyna a ja nigdy nikogo nie znajde
Jak coś to dalej temat aktywny bo dalej nie mam dziewczyny