Mam pytanie odnośnie broni do PvP dla Healera 55lv. Z racji tego, że Jesionki są bardzo trudno dostępne na serwerze na którym gram czy wachlarz na 55lv +9 10 lud + ewentualnie coś do tego byłby lepszy od takiego jesionka, powiedzmy z 15 UM. Jeśli ktoś ma jakieś informacje co do DMG obu tych broni to prosiłbym o ich udzielenie.
Broń dla Healera PVP
-
- Gra
- Szaman
- Demcio20
- Closed
-
-
Nie wiem jak ma się jesionek do brwistych, ale jesionkiem 21um biłem porównywalnie jak zbawką+9 10l 6int
-
Nie wiem jak ma się jesionek do brwistych, ale jesionkiem 21um biłem porównywalnie jak zbawką+9 10l 6int
To podejrzewam, że jesionek będzie lepszy. Szkoda trochę. Dzięki za odpowiedź.
-
Troszkę dziwne, aż wręcz niemożliwe .
-
Troszkę dziwne, aż wręcz niemożliwe .
Jestem w stanie w to uwierzyć. Coś mi się kojarzy, że kiedyś testowałem z kuzynem fmsa około 15 um i szpona +9 (nie pamiętam czy luda miał) i wychodziło wręcz tyle samo. Tutaj sytuacja może być podobna.
Pytanie mam jeszcze odnośnie kolczyków. Na takim healerze lepiej używać kolczyków z niebiańskich łez czy ebonków? Nie wiem czy to ma znaczenie, ale mam w tarczy do PvP 12+2 INT.
Moderator SauBaar:
Połaczyłem posty. -
Ze starych tematow mozesz przeczytac ze po zmianach sila nie daje nic szamanowi, a INT zwieksza mu bazowe obrazenia + do skilli
-
Moderator SauBaar:
Zgodnie z Regulamin działu Pytania i Wskazówki (nieaktywność tematu powyżej 7 dni) -
SauBaar
Closed the thread. -
SauBaar
Moved the thread from forum Pytania i Wskazówki to forum Archiwum.