Kanał YT:
https://www.youtube.com/c/DanielGabryś
Moja przygoda z grą Metin2.pl rozpoczęła się już za samych jej początków, czyli w roku 2007, gdy ta gra była całkiem grywalna - o ile tak można to nazwać, a ja byłem jeszcze aktywnym graczem. Moją pierwszą postacią była ninja dagger, jednak od tej pory grałem również wojem body, mentalem, szamanką smok, healerką, likanem, surą WP, archerem, a od 2014 roku praktycznie jedynie udzielam się na niskopoziomowej surze BM o nicku Katyusha (Aatiya). W życiu realnym podobnie, jak stary i pamiętny Hassassin zajmuję się łucznictwem (olimpijskim, bloczkowym sportowym i myśliwskim, tradycyjnym oraz kategoria barebow), poza tym kiedyś uprawiałem freestyle białą bronią (głównie azjatycką), a na co dzień zajmuję się administracją gier/stron o tematyce gamingowej. Z zawodu informatyk - głównie grafika rastrowa i wektorowa oraz projektowanie aplikacji webowych, jednak od pewnego czasu moja ścieżka naukowa przeszła w stronę zarządzania, a praca skupiła się na organizacji szkoleń online. Do gry w Metin2.pl namówił mnie w 2007 roku Arvi, z którym w tym okresie kończyłem przygodę z inna grą on-line.
Na moim kanale znajdują się m.in. filmy informacyjne o wydarzeniach i aktualizacjach Metin2, szeroko rozumiane testy, filmy z bety, wyzwania/rekordy, nagrania z turniejów i eventów, pvp, zabawy niskimi lvlami - głównie moją małą surką BM na 48 lvlu - Katyushą (Aatiyą), czy wyzwania z bossami oraz metinami na 1 lvlu, zdarzyły się też wywiady, jak i filmy przedstawiające historię gry od 1999 roku do czasów obecnych.
Poniżej kilka przykładowych filmów:
Historia Metin2:
Metin2 - Historia prawdziwa 1999-2015 [FILM DOKUMENTALNY] (Metin2.pl)
Jest to długo oczekiwany film, który przedstawia całą historię gry Metin/Metin2 od pomysłu na grę, przez powstanie pierwszej części, aż po dzień dzisiejszy. Jest to zarys historyczny gry widziany oczami gracza, który gra w tą grę od jej początków, oczami pierwszego, jak i aktualnego Teamu oraz oczami graczy, z którymi było mi do tej pory dane grać. Nagranie przedstawia wszystkie zmiany, jakie zachodziły w grze Metin2.pl, jak i pokazuje zaryz rozwoju całej gry od roku 1999 aż po rok 2015! Wierzę, że spodoba Wam on się i że pozwoli Wam się dowiedzieć czegoś nowego o tej grze :).
Metin2 - Historia prawdziwa (cz. 2) 2015-2020 [FILM DOKUMENTALNY] (Metin2.pl)
Długo oczekiwana 2 część filmu, który przedstawia całą historię gry Metin/Metin2 (Metin2.pl) od pomysłu na grę, przez powstanie pierwszej części, aż po dzień dzisiejszy. "Historia prawdziwa" jest to zarys historyczny gry widziany oczami gracza, który gra w tę grę od jej początków, oczami pierwszego, jak i aktualnego Teamu oraz oczami graczy, z którymi było mi dane grać do tej pory. Druga część nagrania przedstawia wszystkie zmiany, jakie zachodziły w grze Metin2.pl, jak i pokazuje zarys rozwoju całej gry od roku 2015 (na którym skończyliśmy część pierwszą), aż po zapowiedzi na rok 2020! Wierzę, że film Wam się spodoba i że pozwoli Wam się dowiedzieć czegoś nowego o grze :).
Wywiady:
Wywiad: Rozmowa z Artem, polskim CoMa gier Gameforge - czyli poznaj swojego CoMa
Filmik, który zapowiadałem już jakiś czas temu jako uzupełnienie filmu o historii Metin2 :). Mówicie ostatnio, że CoMa mało mówi, nie widać go, dlatego stwierdziłem, że najlepsze uzupełnienie do historii Metina przedstawi nam osoba, która jest związana najbliżej z tym projektem i najdłużej, bo od samego początku - czyli Art. Poniżej wywiad z Artem dotyczący jego osoby, historii związanych z życiem, z rozwojem gry, z samą grą, z kilkoma mitami funkcjonującymi w otoczeniu :).
Filmy fabularne:
Historia Powrotu Bohaterów [FILM FABULARNY]
Short Story Trailer by zoNE [GAMEPLAY] - Remastered
Zabawy niskimi lvlami - Katyusha (Aatiya):
1001 Arabian Nights - 1001 Days On-Line on Aatiya and 9.7 Years of Total Playtime
Wkraczamy w nową erę, erę czasu gry liczonego w tysiącach dni on-line dla jednej postaci. Przebiliśmy barierę 999 dni on-line i nie popsuliśmy licznika! Małe wspominki... Dzisiejszy materiał przedstawia krótkie podsumowanie czasu, jaki spędziłem będąc on-line w grze Metin2.pl. A dokładniej, ile czasu byłem zalogowany w grze, przez ostatnie 13 lat jej istnienia na wszystkich moich postaciach oraz przez ostatnie 6 lat na mojej ulubionej surce. Czy ostatecznie liczba ta jest duża, czy nie, oceńcie sami. W filmie 1001 dni on-line na postaci Aatiya (kiedyś Katyusha), czyli mój najlepszy czas gry na 1 postaci i 9.7 roku on-online (85 294 godz.) podsumowując czas na wszystkich postaciach :P.
One Shot Boss Challenge (Bossy na skilla)
Metin2.pl Records - (r)Evolution Of Katyusha lv 48! (5 years of evolution in 1 moment)
Katyusha (48lvl BM vs 105lvl) - 1000 Kills in 15 mins! PVP & PVM (Skills M - P)
Katyusha The Best Happiness 2016 (48lvl vs 100+)
Katyusha to Aatiya - The new Server (Etolin) and Play Time: 2 Years On-Line (1mln min)!
Zabawy niskimi lvlami - 1 LVL:
1lvl vs 100+ [PARODY]
Inne:
Mini-Event + BONUS!
Więcej znajdziecie na kanale!