Event na przeprosiny

• Pytanie odnośnie eventu i dropu szkat blasku wiadomo że z mobow a dodania i wzmocnienia z metinow i bossów? I jaka szansa bo jeśli taka jak teraz to niepotrzebnie się męczyć.

• bossy nie mają ograniczenia lvlowego,
    przy metkach jest ograniczenie max 5lvl różnicy postaci od metka, żeby zdobyć drop typu dodanie/zmianka/wierzchy typu manu - a przynajmniej takowa różnica istniała podczas eventów na Wigilię 2019. Zamiast bezsensownie odpisywać na różne zarzuty odrazu tutaj wyjaśnię:
    Dropiłem 61lvl:
    - lodowe jaszczurki w red lesie - ~100 metków i nic, przy okazji ze 4 bossy i z nich poleciała
    - wielbłądy na ognistej - ~100+ metków i nic
    - manu na sohan (tylko metki 65) - przestałem dropić po godzinie bo miałem 7 mamutów 30dni
    - zmianki na sohan - tak samo
    - rumaki nie pamiętam dokładnie jak to sie nazywa taki żółty koń z bonusami mamuta - ze 3szt na sohan dropłem

deus vult!

• No dobra ale podczas tych eventów jest napisane dodania i zmianki z metinow i bossów a tutaj nic więc z mobow też będą lecieć czy jak bo o to mi chodzi

• metki i bossy, nigdy nie leciały z mobów

blaski mogą być z mobów, ale także metki/bossy

deus vult!

• No właśnie nie ma konkretnych informacji. Zmianki itp to z metków i bossów pewnie, a blaski?

VmI7G2.png

• Wydaje mi się, że to wszystko będzie leciało z metinów i bossów bo nigdzie, oprócz 6.04 a w tym dniu blaski nie lecą, nie ma pokrycia godzinowego.

• No niby tak ale jak wejdziesz w eventy Bałtyku i innych na kwiecień to masz dokładnie opisane wzmocnienia zaczarowania z metinow i bossów a szkaty z mobow a tutaj nic więc by wynikało że ze wszystkiego no ale czas pokaże.

• No niby tak ale jak wejdziesz w eventy Bałtyku i innych na kwiecień to masz dokładnie opisane wzmocnienia zaczarowania z metinow i bossów a szkaty z mobow a tutaj nic więc by wynikało że ze wszystkiego no ale czas pokaże.

Wejdź w aktywność ingolfa skomentował co z czego blaski z mobow

• Freya

Closed the thread.
  • Ascoran

Added the Label Polska