Ta gra jest dla Ciebie niedostępna

• Witam, tworze nowy temat bo stare pozamykane, a support w ogóle nie pomaga.

Wyskakuje mi ten błąd, zresetowalem router, reinstalowalem win, co za tym idzie clienta z gf tez.

zadnej zapory, zadnego antyvirusa, zadnego vpn, a błąd wyskakuje na każdym koncie.

Ma ktoś z Was może recepte na to? Albo chociaz domyslenia?

Pozdro

• Podłączam się do tematu.

Ten sam problem występuje na 3 kontach :/ Zgłoszenie na suport wysłane.

• Mam dobrą radę, walnij barana w ścianę :)

ingolf napisał jasno, ten error wystepuje jak sie zaloguje zbyt wiele platform naraz, uzywa vpn, albo czitow. jezeli dwa piewrsze powody napisaliscie ze odpadają, to sami sie przyznaliscie gratuluje został 3 i ostatni powód czyli czity

• ingolf napisał jasno, ten error wystepuje jak sie zaloguje zbyt wiele platform naraz, uzywa vpn, albo czitow. jezeli dwa piewrsze powody napisaliscie ze odpadają, to sami sie przyznaliscie gratuluje został 3 i ostatni powód czyli czity

Stałem w m1 przez dłuższy czas, nie robiłem nic konkretnego więc się po czasie wylogowałem, po paru h próbuje znowu wejść i nie mogę :) Nigdy nie używałem "czitów" :) Gratuluje to Tobie inteligencji i szufladkowania każdego gracza :)

• ingolf napisał jasno, ten error wystepuje jak sie zaloguje zbyt wiele platform naraz, uzywa vpn, albo czitow. jezeli dwa piewrsze powody napisaliscie ze odpadają, to sami sie przyznaliscie gratuluje został 3 i ostatni powód czyli czity

niestety wróżko macieju nie trafiles.

pozatym cheat nie zmienia IP czy lokalizacji, jak w przypadku VPN.

Nie wiem jak reszta, ale ja mieszkam w niemczech i nigdy nie bylo problemu z logowaniem, kupilem VPN, zeby kupic sobie SM za PLN a nie Euro, bo jest znacznie taniej, to samo robilem w lipcu i nie bylo problemu, teraz nie moge wlaczyc gry tak jak by moje IP bylo zablokowane.

Pozatym antycheater powinien chyba banowac przy uzywaniu tych Twoich czitów

• niestety wróżko macieju nie trafiles.

pozatym cheat nie zmienia IP czy lokalizacji, jak w przypadku VPN.

Nie wiem jak reszta, ale ja mieszkam w niemczech i nigdy nie bylo problemu z logowaniem, kupilem VPN, zeby kupic sobie SM za PLN a nie Euro, bo jest znacznie taniej, to samo robilem w lipcu i nie bylo problemu, teraz nie moge wlaczyc gry tak jak by moje IP bylo zablokowane.

Pozatym antycheater powinien chyba banowac przy uzywaniu tych Twoich czitów

no czyli dostales bloka za vpn a w 1 poscie napisales ze ine uzywales vpn

• Napisz na Support, a sprawę pokieruje do Supportu Gameforge.

Napisałem już, stwierdzili że używam vpn którego nie używam :D podobno pomóc ma reinstall klienta GF zaraz sprawdzę

@edit Re-Install nic nie pomógł, a support zamknął już ticket na zgłoszeniach i to właśnie pokazuje jak prywatne serwery górują nad officialem.

Edited once, last by sliwka543 ().

• no czyli dostales bloka za vpn a w 1 poscie napisales ze ine uzywales vpn

po reinstal win nie instalowalem vpn...

Pozatym co to za system blokowac za VPN. caly GF sie trzesie o autoryzacje dwuskladnikową, ale używanie VPN to juz zło?

• Dobra, ok mialem to wczoraj, i fakt uzywam dużej ilości róznych platform, ale to co mam zrobić jak mam postacie na różnych platformach i róznych emailach ? mam konta pokasowac czy sprzedac na aledrogo ?:) o co chodzi w ogóle ? po 2 nie da sie przestawić przedmiotu w eq ani nic ... nie czaje co jest grane

• Wy mówicie ze ja czity mam a jakoś nie mam tego błędu i nigdy nie miałem co ciekawsze wy macie. I wy mnie oczerniacie że ja na botach zarabiam śmiechu warte a tymczasem wy sami macie blokade za czity!!! Całe żółte królestwo w pigułce!!! Hipokryzja w biały dzień

JUxDZP5.png

• MIAŁEM TEN PROBLEM WCZORAJ DAŁEM SOBIE SPOKÓJ WŁĄCZYŁEM SOBIE FILM :thumbsup:

RANO ZRESETOWAŁEM KOMPA WŁĄCZYŁEM CLIENTA GAMEFORGE I MOGŁEM NORMALNIE GRAĆ JAK GRACIE NA CORUNDUM JAK JA TO MOŻE SZYKUJĄ SIE DO ŁACZENIA SERWERÓW I IM SIĘ COŚ PIERD... JAK ZWYKLE JAK MUSZĄ COŚ ZROBIĆ :evilgrin:

• Info z pierwszej ręki sam się do niedawna bałem tego czerwonego erora ale jestem po rozmowie z jednym z teamowcow i powiedział mi że jeśli gram uczciwie to nie mam czego się bac także dziękuję dobranoc temat wyczerpany papa

• ingolf napisał jasno, ten error wystepuje jak sie zaloguje "" "" zbyt wiele platform naraz ""

otóż nie mi ten błąd wyskoczył przy zbyt wielu zalogowanych naraz kont na jednej platformie .. Geniuszu !

Rodo> " nie wiem to się wypowiem"

Mi pomogło uruchomienie po raz enty platformy po uprzednim wyrzuceniu go z menadżera zadań

• Witam.Mi wyskakuje blad jak chce 2 konta właczyc ,,program metin 2 client.exe przestal dzialac.Wie moze ktos o co chodzi?.Pozdrawiam

• Mi już dziś działa po jakimś updacie :) dowód na to że gram czysto :) Więc osoby które pierniczą że ktoś gra na "czitach" baranka ładnego w ścianę. Pozdro

• JA to logowalem po kontach jak szatan zeby eq zebrac w calosc i tylko jedno konto mam zablokowane i niestety jest to główne xD

PS podajcie jakie macie wersje klienta, mi nawet po formacie nie odpalilo ;<

[mod='Ingolf']Posty połączono.[/mod]

• Ingolf

Closed the thread.
  • Ascoran

Added the Label Gra
  • Ascoran

Added the Label Problem techniczny