Zmianki

• Siemasz, mam takie nurtujące mnie pytanie bo wiem, że zmianki te z B nie mixują maxów tak?, zwykłe bez B mogą zmixować maxy i nie tylko te z ISU ale też z eventów itp. To jak jest z zielonymi? Czy na zielonych zmiankach może mi wpaść max ? jak nie to jak to działa dokładniej.

• Zielone zmianki mixuja normalnie. Co do zwyklych mixow z B i bez B, zdania są podzielone co do maxów. Osobiście wydaje mi się że mixy z B działają bardzo podobnie do zwykłych, może minimalnie rzadziej wchodzą z nich maxy, ale również wchodzą.

neon3.png

• Zwykle działają normalnie

Z b trochę rzadziej wchodzą Maxy ale wchodza

Zielone działają normalnie jednak są do 40 lvl

• Siemasz, mam takie nurtujące mnie pytanie bo wiem, że zmianki te z B nie mixują maxów tak?, zwykłe bez B mogą zmixować maxy i nie tylko te z ISU ale też z eventów itp. To jak jest z zielonymi? Czy na zielonych zmiankach może mi wpaść max ? jak nie to jak to działa dokładniej.

Wchodzą maxy nawet i tymi zmiankami z B. Ale bardzo rzadko i ciężko wymixować coś konkretnego. Duży nakład tych zmianek potrzeba i ogromnego farta.

• Bo nad tobą ciąży fatum i tyle

Ze zmianek B wejdzie ci chyba tylko jeden max ale to też szczęscia potrzeba

dlatego niegram juz w ta gre bo za wszysko trzeba na ten moment placic albo siedzieć po 10h dziennie i grać. Chyba że znalazłaby się jakas dziewczyna...

• szukam kobiety tutaj wieczorami :)

Jest 13 xD

A to ja mam jeszcze pytanie na temat zmianek :

Czy np, na przedmiocie od 15lv jest większa szansa na wbicie maxa niż na przedmiocie od 105lv?

I ile może być maxów w przedmiocie ?

• bo rozmawiam tu z mojim przyjacielem PanDzwonekPL o dziewczynach itd pomagamy sb i doradzamy ?

żeby nie było spamu nie ma znaczenia w karzdym przedmiocie ta sama szansa

może być 5 maxow nawed

• Szczerze to nie wiem. Ale mam gdzieś miecz na 5ty lvl 12 siła 10 albo 5 luda;p I branse srebrną 15 mistyki 15 orki na dropka:crazy: więc coś w tym może być

• Wchodzą maxy, znajomemu wbiło w tytance 20 diabły 20 orki i zmixował bo nno nie było xD

:chunjo: S:23(Kronos)

• Lvl przedmiotu nie ma znaczenia

Można wbić wszystkie Maxy ale to w kij szczęścia i kasy pójdzie

Sam nam bojowa tarcze (1 lvl) nno, 10 luda, 12 wita wbite za 2-3 razem

• SauBaar

Closed the thread.