Siemasz, mam takie nurtujące mnie pytanie bo wiem, że zmianki te z B nie mixują maxów tak?, zwykłe bez B mogą zmixować maxy i nie tylko te z ISU ale też z eventów itp. To jak jest z zielonymi? Czy na zielonych zmiankach może mi wpaść max ? jak nie to jak to działa dokładniej.

Zmianki
-
- Gra
- Ogólne zagadnienie
- SITO
- Closed
-
-
Zielone zmianki mixuja normalnie. Co do zwyklych mixow z B i bez B, zdania są podzielone co do maxów. Osobiście wydaje mi się że mixy z B działają bardzo podobnie do zwykłych, może minimalnie rzadziej wchodzą z nich maxy, ale również wchodzą.
-
Rozumiem, w takim razie dzięki wielkie za odpowiedź
-
Zwykle działają normalnie
Z b trochę rzadziej wchodzą Maxy ale wchodza
Zielone działają normalnie jednak są do 40 lvl
-
zmianki z b nie dajom maxow
-
Zmianki z B dają maksy ale tylko 1 z 5 ci wejdzie max. Zwykle może wejść kilka w jednym itemie
-
ja ich miałem w ciul i ani razu mi żaden max nie wszedł
-
Siemasz, mam takie nurtujące mnie pytanie bo wiem, że zmianki te z B nie mixują maxów tak?, zwykłe bez B mogą zmixować maxy i nie tylko te z ISU ale też z eventów itp. To jak jest z zielonymi? Czy na zielonych zmiankach może mi wpaść max ? jak nie to jak to działa dokładniej.
Wchodzą maxy nawet i tymi zmiankami z B. Ale bardzo rzadko i ciężko wymixować coś konkretnego. Duży nakład tych zmianek potrzeba i ogromnego farta.
-
ja ich miałem w ciul i ani razu mi żaden max nie wszedł
Bo nad tobą ciąży fatum i tyle
Ze zmianek B wejdzie ci chyba tylko jeden max ale to też szczęscia potrzeba
-
Bo nad tobą ciąży fatum i tyle
Ze zmianek B wejdzie ci chyba tylko jeden max ale to też szczęscia potrzeba
dlatego niegram juz w ta gre bo za wszysko trzeba na ten moment placic albo siedzieć po 10h dziennie i grać. Chyba że znalazłaby się jakas dziewczyna...
-
Nie grasz ale na forum siedzisz po 23
to się nazywa olewcze podejście
-
szukam kobiety tutaj wieczorami
-
szukam kobiety tutaj wieczorami
Jest 13 xD
A to ja mam jeszcze pytanie na temat zmianek :
Czy np, na przedmiocie od 15lv jest większa szansa na wbicie maxa niż na przedmiocie od 105lv?
I ile może być maxów w przedmiocie ?
-
bo rozmawiam tu z mojim przyjacielem PanDzwonekPL o dziewczynach itd pomagamy sb i doradzamy ?
żeby nie było spamu nie ma znaczenia w karzdym przedmiocie ta sama szansa
może być 5 maxow nawed
-
Jest 13 xD
A to ja mam jeszcze pytanie na temat zmianek :
Czy np, na przedmiocie od 15lv jest większa szansa na wbicie maxa niż na przedmiocie od 105lv?
I ile może być maxów w przedmiocie ?
Szczerze to nie wiem. Ale mam gdzieś miecz na 5ty lvl 12 siła 10 albo 5 luda;p I branse srebrną 15 mistyki 15 orki na dropka
więc coś w tym może być
-
Wchodzą maxy, znajomemu wbiło w tytance 20 diabły 20 orki i zmixował bo nno nie było xD
-
Lvl przedmiotu nie ma znaczenia
Można wbić wszystkie Maxy ale to w kij szczęścia i kasy pójdzie
Sam nam bojowa tarcze (1 lvl) nno, 10 luda, 12 wita wbite za 2-3 razem
-
generalnie zmianek z B glownie sie uzywa do mixowania średnich w broni
-
Moderator SauBaar:
Zgodnie z Regulamin działu Pytania i Wskazówki (nieaktywność tematu powyżej 7 dni) -
SauBaar
Closed the thread. -
SauBaar
Moved the thread from forum Pytania i Wskazówki to forum Archiwum.