Cześć.
Orientujecie sie czy jest mozliwosc przeniesienia postaci na inny serwer?
Cześć.
Orientujecie sie czy jest mozliwosc przeniesienia postaci na inny serwer?
raczej na początku po fuzji nie będzie takiej możliwości
A były przypadki, że w późniejszym czasie od takich zmian była możliwość przeniesienia postaci? Nie ukrywam, że chciałbym przejść z byłego Rubinum na Polskę.
A były przypadki, że w późniejszym czasie od takich zmian była możliwość przeniesienia postaci? Nie ukrywam, że chciałbym przejść z byłego Rubinum na Polskę.
taka lipa jest teraz tam ?
taka lipa jest teraz tam ?
Nie wiem czy mam prawo się wypowiadać na ten temat. Dołączyłem do gry jakoś na początku stycznia po kilku latach przerwy. Taka fuzja nie była moim oczekiwaniem na początku rozgrywki, wolałem powoli grać i poznawać inne osoby z Polski tak jak to było za czasów, np. s8 Onyks
bilety podroznika JUZ SA zapowiedziane i powinny dzis byc dostepne
Nie licz na to, że z Rubinum przejdziesz na Polskę.
Nie licz na to, że z Rubinum przejdziesz na Polskę.
A czym się różnią te serwery?
Rubinum to serwer eventowy wiec przejcie graczy z tamtad na Polske rozwaliloby gospodarke
Obecnie możesz się przenieść na kilka innych serwerów z naszego klastra np. Rumunie bądź Czechy, ale tam obecnie jest mniejsza ilość graczy niż na Polsce a na Rubinum czy Jawę obecnie raczej nie ma opcji przenieść postaci ze względu na to, że gospodarka serwerów by upadła.
To rozumiem, ze nic się nie da zrobić i jestem skazany na Rumunów?
To rozumiem, ze nic się nie da zrobić i jestem skazany na Rumunów?
Zawsze mozesz zaczac nową postacią na Polska Jak dla mnie najlepsze rozwiązania