Rozmowy serwera Polska

• Gdzie te czasy gdy dymy w grze były większe niż na forum, a teraz nawet na forum dymów nie ma :(

Ludzie do roboty poszli.

RybiaKosc - Polska :chunjo:

-----------------------

RybiaKosc / Rybi4Kosc - Willow :chunjo:

• chce jakąś dziew wspólnie pograć ? Wracam do gry nie mam z kim grać

OBYWATELU! Miasto Khorinis cię potrzebuje! Zaciągnij się do straży! Zaznaj przygód! Pokonaj bestie Beliara i bądź wiernym sługą Innosa!

RybiaKosc - Polska :chunjo:

-----------------------

RybiaKosc / Rybi4Kosc - Willow :chunjo:

• Dzień dobry ja jak zawsze chcę się zapytać czy legendarny troll Kmieciak i jego wyznawcy grają jeszcze ?

• Dzień dobry ja jak zawsze chcę się zapytać czy legendarny troll Kmieciak i jego wyznawcy grają jeszcze ?

Jesli grą nazwać stanie afk pod mostem to tak

Płaczki serwera Polska (tzw banda Maciukabry/wyrzutki gildyjne): CzarneAnioły, TeamPL(NoobPL), BractwoPLS03 (Buractwo), Szwadron/SiewcyChaosu(Bigosu) , Shire, WrongOfSide, Ziomale, ENAMENT, Titanium, ZAPLATANIv11, BDSM:

Qiserax, Rapoman77,Zavaba(zakała raczej)

Kalwarion,Narcos4Yu,

BufWijnika, UtraconyNick, ElAmigaMan, Seymian, Lenofi, Wendeska

CityUnivers, MijiaDziunia, Dinkley, Milene97, Rolniqs, YuaMai

(Sra)AgentoS007,Sisixxd

Siema mordo! Nie wiem, ale serwer ma nowego bota staryWojownik

:thumbsup: HANDEL ZE MNĄ POLECA :thumbsup:
    1. Naksen <3
    2. Shast <3
    3. Sherrie <3
    4. DRINKERSLIVE <3
    5. Antymagik <3
    6. p0grom/Smarki <3
    7. xFajnieJest <3

• Nie gram na polsce ani na Polyphemodaunos

Gnij tam sam na tej Lunie, a może za 2 lata wbijesz trutę na +5

1. Naksen <3
    2. Shast <3
    3. Sherrie <3
    4. DRINKERSLIVE <3
    5. Antymagik <3
    6. p0grom/Smarki <3
    7. xFajnieJest <3

• jeśli grasz w Jinno to wystarczy że pokręcisz się w m1 i znajdziesz kompanów do gry. Wbrew pozorom i ilości botów, fajnych ludzi jest całkiem sporo. Dużo się pod tym względem nie zmieniło, bo większość ludzi w m1 to ludzie którzy wrócili do gry po latach i szukają tamtej atmosfery. Czasami nawet na chwile się udaje. :)

• jeśli grasz w Jinno to wystarczy że pokręcisz się w m1 i znajdziesz kompanów do gry. Wbrew pozorom i ilości botów, fajnych ludzi jest całkiem sporo. Dużo się pod tym względem nie zmieniło, bo większość ludzi w m1 to ludzie którzy wrócili do gry po latach i szukają tamtej atmosfery. Czasami nawet na chwile się udaje. :)

Jestem z Chunjo, tu zdecydowanie mniej graczy. Ciężko mi od tak do kogoś zagadywać i proponować wspólna grę XD

• Nic dziwnego skoro 90% żeńskich postaci to chłopy

1. Naksen <3
    2. Shast <3
    3. Sherrie <3
    4. DRINKERSLIVE <3
    5. Antymagik <3
    6. p0grom/Smarki <3
    7. xFajnieJest <3