Rozmowy serwera Polska

• Tak już będzie, dobrze wiesz, że ta gra nie prowadzi żadnych akcji promocyjnych żeby przyprowadzić nowych graczy. Wy już młodsi nie będziecie i skończycie w ciągu roku 😂😂

Oczywiście, że się zgadzam, jeszcze może fuzje nas troszkę dłużej przetrzymają. Nie lubię teorii spiskowych ale czasami mam wrażenie, że oni na prawdę chcą już to zamknąć i dlatego prowadzą grę jak dzbany.

Streamy wrócą razem z powrotem zmiany CH (czyli możliwe, że nigdy)
    :w00t: A może stream z Tasmanii Jemioły Diumara Polski? :w00t:
    https://www.youtube.com/user/LuckeR174

Zazwyczaj odpalam w dni robocze okolice 12-14 godziny

Zapraszam!

:mkay:

• Tak już będzie, dobrze wiesz, że ta gra nie prowadzi żadnych akcji promocyjnych żeby przyprowadzić nowych graczy. Wy już młodsi nie będziecie i skończycie w ciągu roku 😂😂

to na pewno będzie przymusowa emerytura :rofl: tak czuję że to już niedługo :D

• to na pewno będzie przymusowa emerytura :rofl: tak czuję że to już niedługo :D

hej odpowiesz na moje pytanie? ;) To które ci zadałem 2 razy już. Bardzo mi na tym zależy bo wydajesz się być mega fajna dziewczyna o nietuzinkowym charakterze

• Pisze to gość co od kilku lat lata hydre pod zarobek , buduje dom za wony a znajomym sprzedaje itemy po 200% ceny ( Konradek i kolczyki rubinowe za 8k , wachlarz zodiaku dla sheri ) xDDDDDDDD

Kolce za 8k? Trochę do moich im brakło :))

• hej odpowiesz na moje pytanie? ;) To które ci zadałem 2 razy już. Bardzo mi na tym zależy bo wydajesz się być mega fajna dziewczyna o nietuzinkowym charakterze

Jeżeli mowa o blaskach to v3,v2 średnio ale też może być , także te mapy proponuję.

A charakter mam dziwny lepiej żebyś nie chciał tego horroru poznać , byś tego żałował.

• Postacie ItsDemonWolf, iDemonWolf oraz JanAkrobata nie należą już do mnie. Pozdrawiam fanów

WŁadnie się zdziwiłem bo go walnąłem moja postka i zszedł na strzała myślę co jest jeden z najlepszych metinczykow świata tak łatwo pokonany przeze ale to już wszystko wyjaśnia

• Postacie ItsDemonWolf, iDemonWolf oraz JanAkrobata nie należą już do mnie. Pozdrawiam fanów

hmm ja też wbiłem na serwer swoją postacią walnąłem Cię i padles na skila a ja też takie wtf jeden z największych koksow metinowych polecial na skila ?? ale teraz jest wszystko jasne, dzięki za info.

• ich bardziej ? jeszcze kiedyś przyjdziesz to będziesz inaczej mówił :miffy::D:D:D

ja ciebie lubię najbardziej :) demon i dzwonek bardziej uwielbiam hoshiko bo jest fajna i urocza :) nie obraźcie się chłopaki, ale chyba mnie rozumiecie :) Mój ranking najlepszych przyjaciół:

1. Hoshiko

2. Pan dzwonek / demon / stormus / ten z kiwajaca głową

• Witajcie, :P

Od niedawna obserwuję forum, po to aby w razie nieplanowanego powrotu do gry być biegłym z różnymi nowinkami technologicznymi z gry.

Każda wprowadzona aktualizacja wywoływała wśród internautów ogromne emocje, rozpoczynając od euforii kończąc na rozczarowaniu.

Pod moją nieobecność sporo się pozmieniało, przede wszystkim brakuje mi tego ognia, który rozświetlał wszystkie kategorie, podkategorie 4um.

Co się stało, że pod moją nieobecność z płonącego ogniska zrobił się gasnący żar. Dyskusje konTROLLowane akt. Rozmowy serwera w mojej subiektywnej opinii są na wyginięciu, kiedyś potrafiliśmy wykręcić 100 stron w niecały miesiąc, a teraz to co - mizeria xd

Z poważaniem

Wasz władca forum - Lorint

GG:54784178

• spytaj się swojego chłopaka kmieciaka bossa

• No nie powiedziałabym że ,,Władca'' , władcy nie ma a Władczyni jest tylko jedna :rofl:

Pewnie nikt nic nie pisze bo już nie ma o czym za bardzo a jak widzą co niektórzy piszą z Waszej 3-ki to pewnie myślą ,,Boże widzisz a nie grzmisz'' .:P

Mniej jest ludzi na grze to i mniej na forum i coraz mniej będzie ludzi grało dlatego że kończą grę, ostatnio spora ilość osób zastanawia się nad końcem gry, zbyt bardzo GF podniósł poprzeczkę ale to już nie o to chodzi tylko o funkcjonowanie klienta gry co jest dramatem a mi pozostaje zakończyć bądź zrobić przerwę ewentualnie zastanawiam się nad zmianą serwera.

• a mi pozostaje zakończyć bądź zrobić przerwę ewentualnie zastanawiam się nad zmianą serwera.

Nie poddawaj się!!! Chwytaj miecz, łuk, sztylety, wachlarz, szpony czy czym tam bijesz i ogień!!! :D

Lorint król forum jest tylko jeden i nadal aktywny. Więc się tak przyjacielu nie wychylaj przed szereg:w00t:

Tak na dobrą sprawę to ile można się cisnąć i przekrzykiwać na tematy kto w kogo więcej uderzył i kto zużył więcej setek na dymie? :rofl:

W sumie dymów też za bardzo nie ma już.

• No nie powiedziałabym że ,,Władca'' , władcy nie ma a Władczyni jest tylko jedna :rofl:

Pewnie nikt nic nie pisze bo już nie ma o czym za bardzo a jak widzą co niektórzy piszą z Waszej 3-ki to pewnie myślą ,,Boże widzisz a nie grzmisz'' .:P

Mniej jest ludzi na grze to i mniej na forum i coraz mniej będzie ludzi grało dlatego że kończą grę, ostatnio spora ilość osób zastanawia się nad końcem gry, zbyt bardzo GF podniósł poprzeczkę ale to już nie o to chodzi tylko o funkcjonowanie klienta gry co jest dramatem a mi pozostaje zakończyć bądź zrobić przerwę ewentualnie zastanawiam się nad zmianą serwera.

Jak chcesz możemy wspólnie pograć na innym serwerze :) co ty na to?