Rozmowy serwera Polska

• Bo ja preferuje spontan. Spotkać kogoś i zebrać ekipę a nie płakać na forum tydzień o zadyme by się bić o nic. Chcesz coś umawiać to tylko wojnę gildii. Co do terminu za godzinę to był tylko po to byś znów utkał i pokazał że nie przyjdziesz. Elo

spontan całą gildią z rozprochami i bufami xD , o 2 w nocy w drugi dzień swiąt najlepiej, ciekawe jak można zrobić spontan zadyme pod dt bez zapowiedzi xD, bedziesz tam cała dobe co godzine logował sprawdzić czy ktoś się przypadkiem nie bije ?

Po prostu macie słabą ekipe, do tego zakompleksioną która jak nie widzi szansy wygrać to się nie loguje na główne konta w m1, tak jak to miało miejsce gdy czekaliśmy pod dt, zalogowała się postac w ire, obczaiła że nie ma szans podejść, więc nie przyszliście

Jazzzy - Etolin - mental 120

• no sluchaj czasy sie zmieniaja a tasmania na autopocie stoi przy Tobie :P

Masz rację Adaś też z Tasmani.

spontan całą gildią z rozprochami i bufami xD , o 2 w nocy w drugi dzień swiąt najlepiej, ciekawe jak można zrobić spontan zadyme pod dt bez zapowiedzi xD, bedziesz tam cała dobe co godzine logował sprawdzić czy ktoś się przypadkiem nie bije ?

Po prostu macie słabą ekipe, do tego zakompleksioną która jak nie widzi szansy wygrać to się nie loguje na główne konta w m1, tak jak to miało miejsce gdy czekaliśmy pod dt, zalogowała się postac w ire, obczaiła że nie ma szans podejść, więc nie przyszliście

Ty a Ty jaką masz ekipe?:rofl:

[mod='Buster']Połączyłem posty[/mod]

Edited once, last by Buster ().

• Ty a Ty jaką masz ekipe?:rofl:

wychodzi na to że dużo lepsza niż ty, bo jak nas widzicie to logacie, blaski dropicie już tylko w dt xd a ja chodzę gdzie chce i kiedy

Jazzzy - Etolin - mental 120

• Kurde, założyłem konto na forum i już jestem bardziej na topie jak koronawirus... to się nazywa fejm hehe

Myślisz, że tak jest ale to tylko wytwór twojej wyobraźni a rzeczywistość jest inna :)

• Pamietaj Schizo nikt na okrągło nie ma odpalonego IS w m1 ale na Ciebie wyjątkowo nie jest konieczny :phatgrin::phatgrin::phatgrin:

Oj Marcinku we mnie nie wchodzą takie liczby z dropka na smoka. Wstydziłbyś się tak przebierać.

• Oj Marcinku we mnie nie wchodzą takie liczby z dropka na smoka. Wstydziłbyś się tak przebierać.

Ej chłopie pierwsze zderzenie z szamanem na wysokim poziomie :) Wiem z czego mam zrezygnować co zmienić btw 1 gleba Ty ile?
    Atta 0
    obcy 1
    nicos 2
    Ciebie na podium nie ma :phatgrin:

• kiedy cala gildia się loguje by się dowartościować :phatgrin:
    Viking ty maly oszuscie przy 8 osobach na plecach kiedy wiesz ze Cie nie sięgnę gwiazda się odpala?

• 4JlCbs5.jpg

kiedy cala gildia się loguje by się dowartościować :phatgrin:
    Viking ty maly oszuscie przy 8 osobach na plecach kiedy wiesz ze Cie nie sięgnę gwiazda się odpala?

Chciałeś wykręcić 18k, a wyłapałeś 23k. Masz teraz pogląd jak wygląda zadyma z naszej strony, kiedy proporcje są 1 do 6:phatgrin:

• Chciałeś wykręcić 18k, a wyłapałeś 23k. Masz teraz pogląd jak wygląda zadyma z naszej strony, kiedy proporcje są 1 do 6:phatgrin:

zobacz material Atty i powiedz, że tam było 1 do 6 masz swoje kredki. Upoluje Cie jeszcze ;)

• ostatnio jak się shinsoo chciało bić to twierdzili że nie ma w weekend składu, coś ciężko te 6 osób zebrać XD

Strasznie dziwne bo teraz zebrali ~15osób w 5minut żeby bić Obcego

GG: 59927677

• zobacz material Atty i powiedz, że tam było 1 do 6 masz swoje kredki. Upoluje Cie jeszcze ;)

Jeśli ktoś sądzi że ma dobrą postać na dymy a dostaje dostaje 10k+ to nie ma pojęcia o grze a postać może usunąć

• za godzine? Wroc pare stron wcześniej gdzie skladalismy propozycje i odpowiedzi nie uslyszalem ani odmowy? Co Ty chcesz solo ze mną może? :crazy: chyba Cie demon uczyl jak skladać dagera bo dmg na poziomie MIERNYM xD Strzel zasadzkę jakąś 23k czy tylko na pozyczonym chojrak?

duchowe tez spoko xD

laOm9hK.png