Rozmowy serwera Polska

• Irre to jest ta gildia co od fuzji sie chowa w piwnicy, a blaski to już dropi w dt, bo w v3 ich każdy jechał?

nie ma się przeciw komu jednoczyć xd dobrze że nowi z diumara przychodzą czasem do m1 lub w lesie się pobiją bo już by całkiem nuda zapadła na tym serwie.

Jazzzy - Etolin - mental 120

• Cześć mam pytanie zaczelam grac ostatnio po dlugiej przerwie w metina. Dlaczego widze tylko znikomy procent mentali ku dosyc tanie. Mental to juz slaba postac w tych czasach ?: :)

• Cześć mam pytanie zaczelam grac ostatnio po dlugiej przerwie w metina. Dlaczego widze tylko znikomy procent mentali ku dosyc tanie. Mental to juz slaba postac w tych czasach ?: :)

można mieć 120 na umki, mental bije raczej skilami, wiec szału nie robi, ale do bosów fajny bo go nie odrzucają ;)

• Nameczaner nie wiem po co próbujesz znowu mnie atakować, prowokujesz, a potem stajesz za Gosią i to ona musi cie bronić. Schowaj lepiej głowę w piasek, myślę, że sobie wszystko w zaklętym lesie wszystko wyjaśniliśmy, a relacje z tego masz na yt.

W lesie to cię wczoraj Diumar, a raczej Tasmania skasowała dropem.

Streamy wrócą razem z powrotem zmiany CH (czyli możliwe, że nigdy)
    :w00t: A może stream z Tasmanii Jemioły Diumara Polski? :w00t:
    https://www.youtube.com/user/LuckeR174

Zazwyczaj odpalam w dni robocze okolice 12-14 godziny

Zapraszam!

:mkay:

• kiedy jakis dym w jinno?? bo jak redki przychodza na ch1 to nawet zalogowac sie nie idzie by pobic ciut ,moze jakies inne ch 3,4,5???

Jaki dym? :P Jak chodzi o FO to wielkie irre jak przychodzi o zadyme ustawić się nawet z ich strony coś konkretnego uslyszeć to tylko odwracanie kota ogonem xD "a co to jinno to tylko irre?" :phatgrin:

• kiedy jakis dym w jinno?? bo jak redki przychodza na ch1 to nawet zalogowac sie nie idzie by pobic ciut ,moze jakies inne ch 3,4,5???

Zapraszam na serwery Rumuńskie :D Zero wywalania, logowanie 4sek i nie trzeba każdego prosić o zabawę :)

• Jaki dym? :P Jak chodzi o FO to wielkie irre jak przychodzi o zadyme ustawić się nawet z ich strony coś konkretnego uslyszeć to tylko odwracanie kota ogonem xD "a co to jinno to tylko irre?" :phatgrin:

Czekaj, czekaj czy to nie byłeś Ty, ten w m1 gdy się smyraliśmy co płakał o zadyme pod dt a jak mu napisałem ok, zbieraj ekipę ja biorę swoich i idziemy to utkał dziurę? No dałbym sobie rękę uciąć, że to Ty.

Czy ta relacja zadymy pod dt jest realna tylko gdy całą grupa na gg się zgodzi? Bo takto trzeba uciekać do koła? :thumbsup:

Gdzie Twój albo Gnido materiał z waszego najazdu na jinno?

• gdzie mogę zapytać o to dlaczego przy użyciu szkła handlu zamka metka ? gdzie mam tego używać żeby nie wywalało?

• Zapraszam na serwery Rumuńskie :D Zero wywalania, logowanie 4sek i nie trzeba każdego prosić o zabawę :)

HEpnuYv.jpg

SzejkIT czyli przykład osoby, która zamiast płakać i narzekać, że nikt się nie chce bic idzie na inny serwer i się dobrze bawi. Chyba nie jesteś prawdziwym Polakiem xd będzie jakiś filmik?

• SzejkIT czyli przykład osoby, która zamiast płakać i narzekać, że nikt się nie chce bic idzie na inny serwer i się dobrze bawi. Chyba nie jesteś prawdziwym Polakiem xd będzie jakiś filmik?

no nie xd, poszedl tam tylko na zakupy bo mają eq i alchemie 2x tańsze,

• Czekaj, czekaj czy to nie byłeś Ty, ten w m1 gdy się smyraliśmy co płakał o zadyme pod dt a jak mu napisałem ok, zbieraj ekipę ja biorę swoich i idziemy to utkał dziurę? No dałbym sobie rękę uciąć, że to Ty.

Czy ta relacja zadymy pod dt jest realna tylko gdy całą grupa na gg się zgodzi? Bo takto trzeba uciekać do koła? :thumbsup:

Gdzie Twój albo Gnido materiał z waszego najazdu na jinno?

zacznijmy od tego ze od 1 zadymy mam Cie zablokowanego wiec jak ja coś napisałem to wiedz, że twojej odpowiedzi nie widzialem :rofl:
    Smyralismy no wiadome, bo czekasz tylko na nagrywkę jak to poniżasz kogoś o to Ci chodzi ciągle? Na zmień postać szaman atty rozpro buff? XD Ja Cie trzymam bez isa gdzie Ty chyba siódme poty wylewasz zeby 2k pokazalo na liczniku :phatgrin:
    A Gdzie Twoj materiał? Ja nie nagrywam i nie zapowiada sie na to xD

• zacznijmy od tego ze od 1 zadymy mam Cie zablokowanego wiec jak ja coś napisałem to wiedz, że twojej odpowiedzi nie widzialem :rofl:
    Smyralismy no wiadome, bo czekasz tylko na nagrywkę jak to poniżasz kogoś o to Ci chodzi ciągle? Na zmień postać szaman atty rozpro buff? XD Ja Cie trzymam bez isa gdzie Ty chyba siódme poty wylewasz zeby 2k pokazalo na liczniku :phatgrin:
    A Gdzie Twoj materiał? Ja nie nagrywam i nie zapowiada sie na to xD

Bla bla bla za godzinę masz czas? Chętnie przyjdę pod dt. Skoro wtedy nie przeczytałeś to tu przeczytaj.

• Bla bla bla za godzinę masz czas? Chętnie przyjdę pod dt. Skoro wtedy nie przeczytałeś to tu przeczytaj.

za godzine? Wroc pare stron wcześniej gdzie skladalismy propozycje i odpowiedzi nie uslyszalem ani odmowy? Co Ty chcesz solo ze mną może? :crazy: chyba Cie demon uczyl jak skladać dagera bo dmg na poziomie MIERNYM xD Strzel zasadzkę jakąś 23k czy tylko na pozyczonym chojrak?

• za godzine? Wroc pare stron wcześniej gdzie skladalismy propozycje i odpowiedzi nie uslyszalem ani odmowy?

Bo ja preferuje spontan. Spotkać kogoś i zebrać ekipę a nie płakać na forum tydzień o zadyme by się bić o nic. Chcesz coś umawiać to tylko wojnę gildii. Co do terminu za godzinę to był tylko po to byś znów utkał i pokazał że nie przyjdziesz. Elo

• gdzie mogę zapytać o to dlaczego przy użyciu szkła handlu zamka metka ? gdzie mam tego używać żeby nie wywalało?

Przy alchemiku nie wywala.

• Bo ja preferuje spontan. Spotkać kogoś i zebrać ekipę a nie płakać na forum tydzień o zadyme by się bić o nic. Chcesz coś umawiać to tylko wojnę gildii. Co do terminu za godzinę to był tylko po to byś znów utkał i pokazał że nie przyjdziesz. Elo

spontan hahaha jakby kto Cie nie znal xD Odpalić sie i wjazd jak nie ogarnięte shinsoo "za godzine bedziemy" XDD

• spontan hahaha jakby kto Cie nie znal xD Odpalić sie i wjazd jak nie ogarnięte shinsoo "za godzine bedziemy" XDD

Nie, po prostu ja jestem z czasów gdzie zadyma była o coś a nie o złote kalesony. Dużo bardziej szanuje takiego Canabishera co leciał i bił się w dt niż Ciebie omijającego nas w m1.

• Nie, po prostu ja jestem z czasów gdzie zadyma była o coś a nie o złote kalesony. Dużo bardziej szanuje takiego Canabishera co leciał i bił się w dt niż Ciebie omijającego nas w m1.

no sluchaj czasy sie zmieniaja a tasmania na autopocie stoi przy Tobie :P