jak długo trwała wczorajsza przerwa?

Rekompensaty
-
- Gra
- Ogólne zagadnienie
- kolegautopki
- Closed
-
-
jak długo trwała wczorajsza przerwa?
Do 21:30 około
-
Czyli 6.5h przerwy, która była zapowiedziana zaledwie 3 godziny przed jej rozpoczęciem, nie wierzę w to, że nasz team dowiedział sie o wprowadzeniu tej aktualizacji na ostatnią chwilę i nie mógł nas poinformować z większym wyprzedzeniem.
-
Można powiedzieć, że osiągnęliście swój cel, będą zapewne rekompensaty
-
ile kosztuje is na tydzien, w sensie pd 3reka etc co zazwyczaj kupujecie? bo przez ostatni tydzien to dzień na pewno odpadł.
-
Według ogłoszenia na forum dzisiejsza przerwa miala trwać od godziny 14 do 14.30, pozniej zostala przesunięta na 14.45. Jest godzina 16.30, a serwery cały czas są off-line. Jutro bedzie kolejny reset i czy Wy nadal uważacie, że te rekompensaty sie nie należą?
-
Według ogłoszenia na forum dzisiejsza przerwa miala trwać od godziny 14 do 14.30, pozniej zostala przesunięta na 14.45. Jest godzina 16.30, a serwery cały czas są off-line. Jutro bedzie kolejny reset i czy Wy nadal uważacie, że te rekompensaty sie nie należą?
xDDD nie od 14 do 14:30 tylko zaczac sie miala miedzy 14 a 14:30
-
Nie napisali, że od 14 do 14.30 tylko, że się zacznie między 14 a 14.30. Nie napisali ile będzie trwać xd
-
dziś też ma być do 22 ta przerwa ?
-
dziś też ma być do 22 ta przerwa ?
ja to bym się cieszył jakby do jutra skończyli
-
Moze jednak Admin raczyłby sie wypowiedziec w tej kwesti bo to naprawde zaczyna sie robic coraz bardziej dziwne.... mysle ze czyta te posty .
Bardzo prosiłbym o wypowiedz Adminow forum a zarazem Gm tej gry.......
-
własnie przed chwila jeden z moderatorow przegladał temat i znikł......
-
już spieszy z odpowiedzią xD
-
ingolfy i inne do której ta przerwa ma byc ?
-
niby tylko reset serwerów, który już trwa ponad 3h i nie zanosi się żeby zaraz mial sie skończyć, a jutro pewnie powtórka
-
niby tylko reset serwerów, który już trwa ponad 3h i nie zanosi się żeby zaraz mial sie skończyć, a jutro pewnie powtórka
typ ktory zajmuje sie przerwa techniczna nappisal na discordzie
"
As a rough estimate I'd say.... maybe 2 hours. But with a big MAYBE
[17:34]
"
oznacza to ze serwery beda online najwczesniej 19;30 z duzym MOZE.
-
no czyli najwczesniej 22
oni jakoś inaczej czas liczą
-
bedzie rekompensata spokojnie w sobote zuo
-
no nie wiem jak wy ale u mnie na 5 postaci pokazuje 2 reszty wcale grafiki, lugje postać i tylko twarz ma głowy nie czyli jutro przerwa techniczna. pewnie tez już tęsknicie za niąXD
-
no i macie rekompensate, 10% expa przez 4 godziny od 19
-
100%* popraw ktos...
-
Niestety Ci z góry graczy maja w nosie i raczej rekompensaty dobrej nie będzie. A sorki dali expa 100 % na 4 h dzisiaj a nie wiem po co mi exp na 120 lvl żałosne to sie robi!!!
-
no teraz to polecieli, az za duzo tego xD
-
Niestety Ci z góry graczy maja w nosie i raczej rekompensaty dobrej nie będzie. A sorki dali expa 100 % na 4 h dzisiaj a nie wiem po co mi exp na 120 lvl żałosne to sie robi!!!
Kurdę myślę że Ci z góry mają graczy w nosie, tylko do roboty dali!
-
Mysle ze chyba powinniscie schylić głowy i troche wyluzowac.....
moze teraz płaczu nie bedzie ... bo to jednak jest rekompensata + to co po wejsciu do IS otrzymacie codzien....