Luźne pogawędki

• Mi udało się zmanipulować dziewczyne do zobaczenia się ze mną

JUxDZP5.png

• a mnie żadna nie chce i nigdy nie będzie chciała

dziewczyny mam do was pytanie w sprawie miłosno sercowej nie chodzi o was tylko o pewną dziewczynę której nie potrafię rozszyfrować :) bardzo was proszę o pomoc błagam

Moderator Dua:
    połączyłem posty

Edited once, last by Dua ().

• ile placisz?

Najpierw ja rozszyfruj, przetestuj, tzw. jazda próbna. A później podziel się z toporem :crazy::w00t::rofl:

• Siema, zastanawialiście się kiedyś, że skoro Kevin był sam w domu to kto go niby nagrywał????

giphy.gif?cid=790b76114ab624f2e33303a4322d2bd6a0b1e5a96658652a&rid=giphy.gif&ct=g

"We're not just here to take a part, we're here to take over"

• Siema, zastanawialiście się kiedyś, że skoro Kevin był sam w domu to kto go niby nagrywał????

nie te święta są teraz więc co to za pytanie wgl ;)

A tak serio to życze każdej dziewczynie wezolych świat wielkanocnych smacznego jajka i fajnego chłopaka niekoniecznie przystojnego bo tacy też są fajni

• Malenka oglądałaś drugi sezon Bridgertonów? =)

Oczywiście! ❤️ Po części jestem jednak zawiedziona, bo zdążyłam już przeczytać 2 razy książki i tam jest o wiele inaczej, niż w serialu. Tak czy siak miło się oglądało, ciekawie rozwinęli postacie dalszoplanowe. ;) A Tobie się podobało?

p> <p><a href=

• Oczywiście! ❤️ Po części jestem jednak zawiedziona, bo zdążyłam już przeczytać 2 razy książki i tam jest o wiele inaczej, niż w serialu. Tak czy siak miło się oglądało, ciekawie rozwinęli postacie dalszoplanowe. ;) A Tobie się podobało?

Ja już lat kilka temu miałam przeczytany cały cykl. Zawsze najchętniej wracam do książek o Benediccie i Daphne. Na historii Anthonego zawiodłam się po całej linii, przeinaczyli książkę. Nie wiem, która część chcą teraz zrealizować, ale na samą myśl, że mieliby o Benediccie i Sophie tak skopać jak o Anthonym i Kate to słabo mi się robi. Może gdybym nie znała twórczości Julii Quinn to by mi się podobało, a tak mam straszliwe poczucie zawodu... ;|

"Careful... I bite."

Astarion (Neil Newbon)

❤️ „Baldur's Gate III” ❤️

❤️

• Ja już lat kilka temu miałam przeczytany cały cykl. Zawsze najchętniej wracam do książek o Benediccie i Daphne. Na historii Anthonego zawiodłam się po całej linii, przeinaczyli książkę. Nie wiem, która część chcą teraz zrealizować, ale na samą myśl, że mieliby o Benediccie i Sophie tak skopać jak o Anthonym i Kate to słabo mi się robi. Może gdybym nie znała twórczości Julii Quinn to by mi się podobało, a tak mam straszliwe poczucie zawodu... ;|

Absolutnie się z Tobą zgadzam. Książka o Benediccie średnio mi przypasowała, bo to taka urozmaicona wersja Kopciuszka.:D Natomiast chyba lubię najbardziej historie o Colinie i Eloise, no i Anthony. A co do kolejnego sezonu, to jest duża szansa na Colina i Penelope właśnie, bo już w 2 sezonie się zaczęli do siebie zbliżać. :P

p> <p><a href=

• Moje drogie panie. Polecicie mi może jakiś serial na długie nudne noce w pracy? :crazy: Byłbym dozgonnie wdzięczny 8)

• Witam serdecznie, co prawda nie czytałem książki ww. przez szanowne Panie, serialu też nie oglądałem. Jednakże, chciałbym polecić każdemu książki z serii Wiedźmin (serial to gniot) oraz serię "Inkwizytor" autorstwa Pana Jacka Piekary. Wiem, że nikt nie pytał, ale nie mogłem się powstrzymać przed odpowiedzią.

Pozdrawiam!

Moje drogie panie. Polecicie mi może jakiś serial na długie nudne noce w pracy? :crazy: Byłbym dozgonnie wdzięczny 8)

A serdecznego kolegę chętnie wspomogę jakimś tytułem, jeśli oczywiście wyrazi zgodę, ponieważ nie jestem Panią. 8)

Moderator Dua:
    połączyłem posty

giphy.gif?cid=790b76114ab624f2e33303a4322d2bd6a0b1e5a96658652a&rid=giphy.gif&ct=g

Edited once, last by Dua ().

• Witam serdecznie, co prawda nie czytałem książki ww. przez szanowne Panie, serialu też nie oglądałem. Jednakże, chciałbym polecić każdemu książki z serii Wiedźmin (serial to gniot) oraz serię "Inkwizytor" autorstwa Pana Jacka Piekary. Wiem, że nikt nie pytał, ale nie mogłem się powstrzymać przed odpowiedzią.

Pozdrawiam!

Twórczość Sapkowskiego polecam i ja.

A tytuł serialu zawsze przyjmę :crazy:

• Absolutnie się z Tobą zgadzam. Książka o Benediccie średnio mi przypasowała, bo to taka urozmaicona wersja Kopciuszka.:D Natomiast chyba lubię najbardziej historie o Colinie i Eloise, no i Anthony. A co do kolejnego sezonu, to jest duża szansa na Colina i Penelope właśnie, bo już w 2 sezonie się zaczęli do siebie zbliżać. :P

Ja tam tę urozmaicona wersję Kopciuszka uwielbiam. <3

Siak czy owak, autorka miała super pomysł na całą serię.

Moje drogie panie. Polecicie mi może jakiś serial na długie nudne noce w pracy? :crazy: Byłbym dozgonnie wdzięczny 8)

Cześć Zieloniutki!

Niestety nie mam nic takiego. Ogólnie oglądam powtarzające się w TV CSI i NCIS. 8o

Z kolei na Netflixie to ewentualnie filmy, ostatnio oglądałam "Wstrząs".

"Careful... I bite."

Astarion (Neil Newbon)

❤️

• Twórczość Sapkowskiego polecam i ja.

A tytuł serialu zawsze przyjmę :crazy:

Bardzo miło mi to słyszeć, generalnie ja seriale oglądam głównie Fantastyczne/Akcji. Niemniej jednak postaram się polecić kilka tytułów, przynajmniej z tych co ostatnio mi przypadły do gustu

Mindhunter,
    Manhunt,
    Reacher,
    Wikingowie (jak ogladales to Wikingowie: Valhalla - polecam),
    The Rookie (bardzo czilowy serialik, lekki),
    The Suits (jw. też leciutki serialik),
    Snowpiercer,
    Synowie Anarchii,
    Mayans MC (spinoff Synów Anarchii, w mojej opinii dużo lepszy),
    The good doctor (w sumie taki obyczajowy serialik ale do obiadku idealny).

Mam nadzieję, że pomogłem

Pozdrawiam!

• hejka :) dawno tu mnie nie było. XD

W sumie jest tak ciepło że i mi nie chce się na forum przesiadywać:) Wygrzewanie na słoneczku och ach mrrr:)

• hejka :) dawno tu mnie nie było. XD

Również się zastanawiałam, czy czegoś tu nie skrobnąć.

W sumie jest tak ciepło że i mi nie chce się na forum przesiadywać:) Wygrzewanie na słoneczku och ach mrrr:)

Oj taak. Ja dzisiaj właśnie uprawiałam plażing, smażing i pływanie! Cuuudownie!

"Careful... I bite."

Astarion (Neil Newbon)

❤️