Witajcie!
Już troszkę tu z Wami jestem, a więc postanowiłam stworzyć swój własny wątek Pytajcie o co chcecie, ale uprzedzam, że na zbyt prywatne pytania nie odpowiem
Zapraszam serdecznie!
Witajcie!
Już troszkę tu z Wami jestem, a więc postanowiłam stworzyć swój własny wątek Pytajcie o co chcecie, ale uprzedzam, że na zbyt prywatne pytania nie odpowiem
Zapraszam serdecznie!
No to ja zacznę ;D
Jeszcze tu wpadnę
Display MoreNo to ja zacznę ;D Szybki jesteś
![]()
- Ulubiony kolor?
Fioletowy oraz czarny
- Dlaczego GM a nie MOD?
Hmm... Trudne pytanie. Nigdy nie zastanawiałam się nad byciem Moderatorką Forum, od zawsze chciałam być GMką i tak się stało
![]()
- Lubisz mnie?
Wiadomka
![]()
? Chętnie
I redaktorka Wiki hihi
Phiii
![]()
a Ty? Od zawsze na zawsze
![]()
- Co masz na prawo od siebie? Herbatkę z cytryną
- A na lewo?
Długopis
- Masz plany na wakacje? Konkretnych planów nie posiadam, ale marzy mi się wyjazd do Grecji!
- Twoje najlepsze wspomnienie z wakacji to... Spontaniczny wyjazd do Poznania i wszystko to, co działo się tamtego dnia
![]()
Jeszcze tu wpadnę
Zapraszam ponownie
![]()
Hejka Luncia
Smacznej herbatki może tu jeszcze wlece
Druga seria pytań nadchodzi!
Display MoreHejka Luncia
Witaj
![]()
- Wszystkie części Harrego przeczytane? Oczywiście!
- A obejrzane? Nie inaczej
![]()
- Co było najpierw książka czy film? Film, dopiero później wzięłam się za książkę
- Która część najlepsza? Nie potrafię wybrać
- Książka jest lepsza od filmu,czy może jednak film przyjemniej się ogląda niż czyta książkę? Aktualnie wolę obejrzeć film;) Jednakże książka ma ten swój urok. Lubię się położyć, zrobić herbatkę i czytać godzinami, lecz ostatnio brak na to czasu
- Myślisz,że J.K. Rowling mogłaby napisać dalszą część przygód Harrego,czy byłoby to już ciągnięte na siłę? Osobiście uważam, że byłoby to ciągnięte na siłę. Jak dla mnie historia Harrego się zakończyła i nie widzę sensu tworzyć nowych wątków z tą postacią.
- A co myślisz o "Fantastyczne zwierzęta i jak je znaleźć" ? Pierwsza część jakoś nie przypadła mi do gustu, ale druga bardzo mnie zaciekawiła. Jest po prostu kozacka! Z niecierpliwością czekam na trzecią część ale mam też nadzieję, że ta historia nie będzie długo "ciągnięta"
![]()
- Ulubione zaklęcie? Avis, Immobulus, Insendio i wiele innych
- Widziałaś dziś jakiegoś testrala? Dzisiaj nie
Smacznej herbatki
Dziękuję. może tu jeszcze wlece
Zapraszam
![]()
Druga seria pytań nadchodzi!
- Ulubione danie? Gyroooos!
- Wakacje nad wodą czy góry? Nad wodą
- Ulubiony smak lodów? Waniliowe
- Jak tabliczka z napisem 'Nie deptać trawy' znalazła się na trawniku? Magia!
![]()
- Jaki kolor przybierze kameleon jeżeli wpuścimy go do pokoju pełnego luster? Musimy znaleźć kameleona i go o to zapytać
- Lubisz jak Ci spamię? Jeszcze mnie nie wkurzasz więc jest git
![]()
- Jak poznać, że skończył nam się niewidzialny atrament? A skąd masz pewność, że kiedykolwiek posiadałeś niewidzialny atrament?
- Opowiesz Nam jakiś żart?
Obawiam się, że to byłoby strasznie suche więc sobie daruje
![]()
- Jaką masz ulubioną cyfrę? Nie
![]()
Witaj, Lunaya !
Pora na małe przesłuchanie...
1. Ulubiona książka ?
2. Kolorek ? (RODO)**
3. Co najbardziej Cię fascynuje w pracy w Zespole ? Czy odczuwasz już satysfakcję z wykonywanej pracy, tudzież powierzonych obowiązków?
4. Najśmieszniejsze pierwsze słowo, które jako pierwsze przynosi Ci ślina na język ? ** Bez zastanawiania **
5. Jaka jest Twoja ulubiona pora dnia ?
6. Lekturka ? (Troszkę pomaglujemy..^^)
7. Czy kiedykolwiek zdarzyło Ci się popełnić głupotę na oczach innych ludzi? Jeśli tak, to podaj jakiś zabawny przykład z Twojej pamięci, do której jesteś w stanie sięgnąć
Sukcesów i wytrwałości w realizacji planów !
Display MoreWitaj, Lunaya !
Witaj Roemello!
Pora na małe przesłuchanie...
![]()
1. Ulubiona książka ? "Za zamkniętymi drzwiami" B.A.Paris
2. Kolorek ? (RODO)**
Tak jak wyżej odpowiedziałam fiolet/czerń
3. Co najbardziej Cię fascynuje w pracy w Zespole ? Czy odczuwasz już satysfakcję z wykonywanej pracy, tudzież powierzonych obowiązków? Czy odczuwam satysfakcję? Oczywiście! Uwielbiam pomagać graczom a także banować tych niegrzecznychTo wspaniałe uczucie, gdy ktoś zauważa Twoje zaangażowanie i chęci do pracy. Na szczęście coraz więcej graczy Diumaru to dostrzega
![]()
4. Najśmieszniejsze pierwsze słowo, które jako pierwsze przynosi Ci ślina na język ? ** Bez zastanawiania ** Kokoszka xD i "pociumciać"
5. Jaka jest Twoja ulubiona pora dnia ? Późny wieczór
6. Lekturka ? (Troszkę pomaglujemy..^^)
Co polecisz?
![]()
7. Czy kiedykolwiek zdarzyło Ci się popełnić głupotę na oczach innych ludzi? Jeśli tak, to podaj jakiś zabawny przykład z Twojej pamięci, do której jesteś w stanie sięgnąćI to niejedną lecz nie są na tyle zabawne aby był sens się z nimi dzielić
Sukcesów i wytrwałości w realizacji planów !Dziękuję serdecznie i przepraszam, że tak późno odpowiadam. Zapraszam ponownie!
Czeeeeść Lunka
Jakoś tu tak puściutko, to coś wymyślimy i pospamujemy
Nie masz mnie jeszcze dość?
Dlaczego akurat Luna? A wiesz co znaczy Luna po hiszpańsku?
Jak byłaś mała to kim chciałaś być jak dorośniesz?
Jaka ostatnio piosenka Ci chodzi po głowie?
I coś za czym nie tęskniłam:
Display MoreCzeeeeść Lunka
Hej Neferet!
![]()
Jakoś tu tak puściutko, to coś wymyślimy i pospamujemy
Koooooniecznie!
Nie masz mnie jeszcze dość?
A dlaczego miałabym? Nie mam dość
![]()
Dlaczego akurat Luna? A wiesz co znaczy Luna po hiszpańsku? Luna od Luny Lovegood z Harrego Poterra. "Luna" po hiszpańsku to bodajże księżyc
Jak byłaś mała to kim chciałaś być jak dorośniesz? Marzyłam o byciu aktorką
Jaka ostatnio piosenka Ci chodzi po głowie? Aktualnie mam fazę na " The Night We Met" Lord Huron
![]()
I coś za czym nie tęskniłam:
Może kiedyś
![]()
Zapraszam ponownie kochana
![]()
Hej Luncia!
Jak często zaglądasz na forum niezalogowana aby nikt nie widział, że podglądasz ?
Chciałabyś wyglądać tak jak na avatarze?
Już się opalałaś w tym roku?
Treść czy forma w muzyce?
Pierwsza data historyczna, która przychodzi Ci na myśl?
Idol z dzieciństwa?
Miłego dnia i spokojnej nocy szeryfie
Display MoreHej Luncia!
Hejka Ayen!
Jak często zaglądasz na forum niezalogowana aby nikt nie widział, że podglądasz? Bywam baardzo często zalogowana, ale moje zdolności magiczne pomagają mi się ukryć
Chciałabyś wyglądać tak jak na avatarze? Hmmm pozostanę przy swoim wyglądzie
Już się opalałaś w tym roku? Nie miałam okazji + słońce się chyba na mnie obraziło
![]()
Treść czy forma w muzyce? Treść
Pierwsza data historyczna, która przychodzi Ci na myśl? 996r
Idol z dzieciństwa? Co jak co ale Hannah Montana to moja miłość, aż wstyd się przyznać
![]()
Miłego dnia i spokojnej nocy szeryfie
Dziękuję ślicznie! Miłego dzionka i wieczorku
![]()
Hej Bogini
Meksyk czy Madagaskar?
Lato/Zima
Frescco/Ascoran
ciaooo
Display MoreHej Bogini Hejka Frescco Tesco!
Meksyk czy Madagaskar? Madagaskar
Lato/Zima Ogólnie wiosna ale z tych dwóch to lato!
Frescco/Ascoran Wiadomo że Asco
ale Ciebie też lubię!
ciaooo
zapraszam ponownie
Siema niunia
Jestem najlepszy?
idziesz na ryby z moim starym fanatykiem wedkarstwa Martin-Pogrom ?
myslisz ze oparlabys sie bajerce na ksiezyc pogroma?
Siema niunia Hej niuniek!
Jestem najlepszy? Nie podbuduję Twojego ego
idziesz na ryby z moim starym fanatykiem wedkarstwa Martin-Pogrom ? A nauczcie mnie zakładać przynętę na haczyk?
myslisz ze oparlabys sie bajerce na ksiezyc pogroma? Hm.. zawsze możemy się przekonać ;>
Cześć Luncia!
Miewasz problemy ze swoim Patronusem?
Ulubione zaklęcie?
Uważasz, że Ingolf to animag, który przybiera postać wilka, ale dalej ukrywa to przed światem?
Kiedy idziemy na wspólny, czarodziejski piknik razem z Malenka ? Może znajdziemy mugoli to sobie z nich pożartujemy!
Oczywiście, wezmę swoją walizkę pełną magicznych, a zarazem fantastycznych stworzeń, aby urozmaicić nasze wyjście.
Napuścimy na kogoś nadzianego niuchacza, to go wyczyści do cna! I pójdziemy balować w niemagicznym świecie.
Przesyłam moc uścisków!
Display MoreCześć Luncia! Hejka Reversiak!
Miewasz problemy ze swoim Patronusem? Nie, mój zajączek nie sprawia mi problemów
Ulubione zaklęcie? Takie pytanko już padło:)
Uważasz, że Ingolf to animag, który przybiera postać wilka, ale dalej ukrywa to przed światem? Hmm... nie zastanawiałam się nad tym szczególnie ale całkiem możliwe że tak jest
Kiedy idziemy na wspólny, czarodziejski piknik razem z Malenka ? Kiedy proponujesz?
Może znajdziemy mugoli to sobie z nich pożartujemy! Oczywiście, wezmę swoją walizkę pełną magicznych, a zarazem fantastycznych stworzeń, aby urozmaicić nasze wyjście.
Napuścimy na kogoś nadzianego niuchacza, to go wyczyści do cna! I pójdziemy balować w niemagicznym świecie. Ależ drogi Reversie, niemiłym jest żartować z Mugoli! Ty jako człowiek wiekowy powinieneś o tym wiedzieć doskonale!
Przesyłam moc uścisków! Pozdrawiam Cię ciepło w te chłodne jesienne południe
Hejka
1. Co myslisz o aborcji?
2. A o adopcji dzieci przez osoby homoseksualne?
3. A o życiu po życiu jakie masz wyobrażenia?
4. A o samobójcach?
5. Kościół to zło?
6. Lubisz sukienki?
Pozdrawiam
Display MoreHejka Witam serdecznie!
1. Co myslisz o aborcji?
2. A o adopcji dzieci przez osoby homoseksualne?
3. A o życiu po życiu jakie masz wyobrażenia?
4. A o samobójcach?
5. Kościół to zło?
Uważam, że forum gry to nie miejsce na takie tematy, ale jeśli bardzo ciekawi Cię moje zdanie to możemy porozmawiać na PW
6. Lubisz sukienki? Lubię
Pozdrawiam Pozdrawiam cieplutko!
Witaj!
Lap kilka pytanek ode mnie:
• Jakiego gatunku muzycznego najczesciej sluchasz?
• Co sprawia Ci przyjemnosc?
• Jaki kraj/ wyspe chcialabys odwiedzic gdybys miala mozliwosc wyjazdu w dowolne miejsce?
• Ile czasu zazwyczaj zajmuje Ci codzienne szykowanie sie do wyjscia?
• Masz jakis autorytet?
• Czego w sobie nie lubisz?
milego
Display MoreWitaj! Witaj Danvis!
Lap kilka pytanek ode mnie:
• Jakiego gatunku muzycznego najczesciej sluchasz? Co wpadnie w ucho, ale zazwyczaj jest to pop
• Co sprawia Ci przyjemnosc? Muzyka, książki, spędzenie czasu z bliską osobą
• Jaki kraj/ wyspe chcialabys odwiedzic gdybys miala mozliwosc wyjazdu w dowolne miejsce? Ojj dużo tego! Hiszpania, Grecja, Brazylia, Skandynawia i dużo dużo więcej• Ile czasu zazwyczaj zajmuje Ci codzienne szykowanie sie do wyjscia? Maksymalnie godzinka
• Masz jakis autorytet? Nie
• Czego w sobie nie lubisz? Niektórych cech charakteru, które próbuje "zwalczyć" no i pracuje nad lepszą figurą
milego Trzymaj się ciepło!