Rozmowy serwera Diumar

• Cześć,

Nie było mnie z 3 tygodnie, ktoś mi powie jak zalogować się do tej gry po tej aktualizacji?

//Ale pewne słowa nie są potrzebne. Usunięto pseudocenzurę. Patriae

Edited once, last by Patriae ().

• Na platformie musisz stworzyć konto gameforge - w tym celu wybierz rejestracja, a w niej e-mail i hasło. Jak już zrobisz konto gf, musisz przypisać konta z gry. Gdybyś chciał bardziej się zabezpieczyć możesz przypisać różne konta na różne maile.

• Dobra w praktyce jak robić, jak mam główne, dropa, buffa, sklep. Przypisywać do jednego, czy do innych? Jak to potem wygląda z logowaniem? Można kilka kont gameforge zalogować jednocześnie? I czy można kilka postaci z jednego konta?

• Możesz mieć 3 konta GF i zalogować wszystkie 3 jednocześnie, tylko będziesz musiał wylogowywać się z platformy i logować na nie za każdym razem jak będziesz chciał je przełączyć (3 różne maile), albo przypiszesz wszystkie konta do jednego maila i po zalogowaniu do platformy włączasz które konto chcesz.

• Shinsoo to jakieś przytułek dla ubogich umysłowo?

W zaklętym lesie zachowują się jak wściekłe dziki.

Taki NI3TYZINKOWY, coś a'la patola metinowska na chacie obraża, wpierniczy się w metka "bo jego" to jak człowiek zacznie bić innego, to tamtego zostawi tylko po to żeby tobie sksuć, to jeszcze "bogacz" 20 peleryn DROPOWI z 95 lvl UKRADNIE - w końcu dla tych 2kk warto zostać złodziejem.

Jakieś Enterprieny będą ci biły postać bo nie możesz dropić, dzikusy nie będą metków bili, ale jak już ty chcesz podropić, to od razu cię zabiją, metka ubiją, drop ukradną i resztę metków na kanale wybiją, tylko po to żebyś ty nie miał.

Typiara Wendes będzie ci ksuć i wpierniczać w metka, nawet poty z gleby podniesie, bo jej kanał.

Już największa świnia ma w sobie więcej klasy niż ta hołota z shinsoo. Zapamiętajcie sobie - eq kupić za pieniądze możecie, ale rozumu już nie.

• Pisz PW na PiatekMilan jak bedzie ksul metina jak bede mial jak chetnie pomoge

Streamy wrócą razem z powrotem zmiany CH (czyli możliwe, że nigdy)
    :w00t: A może stream z Tasmanii Jemioły Diumara Polski? :w00t:
    https://www.youtube.com/user/LuckeR174

Zazwyczaj odpalam w dni robocze okolice 12-14 godziny

Zapraszam!

:mkay:

• to dlaczego was nie ma? myślicie że na nowym s wam lepiej wyjdzie? :P bez spiny była jakaś rywalizacja to zwiewacie na następny s ;p

Obudziłeś się pół roku za późno, znudziło się. Nikt decyzji nie żałuje bo jest bardzo dobrze na Rubinum ^^ Może jeszcze kiedyś spotkamy się ponownie po fuzji :) .

• Jak sa lizaki Shinso cwaniaki😁

Zazwyczaj jest tak, że jeden czerwony musi bić 5 niebieskich bo pojedynczo przecież nie podejda, stąd potrzebne są te lizaki

Jinno to nie królestwo, Jinno to stan umysłu.
    Jinno- totalna masówka, dla osób, które pierwszy raz grają w komputer ~IsAmUxPompa

#GameFail

(...)jestem różowym pingwinem i mieszkam w Tajlandii.