są to wartości przy 90 wit 90 siła 90 zręczność
najlepiej wrzuć screena z statami na gołego bo teraz przeczytałem że grasz szamanem i kij wie jakie tam staty masz rozdane xd
są to wartości przy 90 wit 90 siła 90 zręczność
najlepiej wrzuć screena z statami na gołego bo teraz przeczytałem że grasz szamanem i kij wie jakie tam staty masz rozdane xd
def-237
PZ-8300
ATAK-491
ROZEBRANY CALY BUFF
Atak wzięty
WARTOSC? TAK? jeest to kozacko
buff ma 105 lv
//Połączono posty.
Patriae
no wartość :p
Staty wit Int Zreka wymaxowane buff 105 lv
Reasumujac
def-237
PZ-8300
ATAK-491
ROZEBRANY CALY BUFF
Takie statystyki przy INTELIGENCJA 90 PZ-90 ZRECZNOSC 90 SILA 16 SZAMAN SMOK LV 105 I WYBRALEM WARTOSC TAK?
/Połączono posty. Proszę pamiętać, że doubleposting jest zakazany.
Patriae
atak masz wzięty, gdybyś miał hp to HP podstawowe wachało by się między 9-10k.
Obrony okolo 350
a na SMOKU wartosc sie wybiera?
ja bym brał pż, chociaż przy aktualnej mecie hitania smokiem/healerem w pvp wartość jest bdb wyborem
to biorę 2x wartość dobra decyzja?
Witam Nie polecam żadnego kontaktu z osobą, która gra postacią o nicku: Lyaanna (Wawa941).
Witam Nie polecam żadnego kontaktu z osobą, która gra postacią o nicku: Lyaanna (Wawa941).
Już od czasu Tortugi było wiadome, że ta osoba ma nie równo pod sufitem..
Tortuga to kojarzy mi się tylko z jednym. Dłuższe życie każdej pralki to Kalgon!
Ja jak widziałem Kalgona to też ten sam tekst do niego napisałem xD.
a myslalem ze ze mna
a myslalem ze ze mna
No niestety.
Ciebie za czasów tortugi kojarzyć mogą jedynie dropki z m2. I to nie złośliwe lecz szczere.
nick z forum to nick mojego dropka wiec logiczne
Idealnie do siebie pasujecie
Idealnie do siebie pasujecie
Nie lubię wchodzić w dyskusję z kimś kto dostaje więcej niż 60k, po czym pisze "eq pożyczyłem koledze" ...
Nie lubię wchodzić w dyskusję z kimś kto dostaje więcej niż 60k, po czym pisze "eq pożyczyłem koledze" ...
To są właśnie twoje argumenty, kłamstwa bez żadnego pokrycia
nerose jesteś słaby, jeszcze jak grałem na diumar to zrobiłeś pokaz siły i śmiem wątpić w twoje tłumaczenie. Na smoki też miałeś nas zdominować a zbiłeś może z 2 i skończyłeś po tygodniu xD
Nerose nie oszukujmy się ... poniżej 50k w ciebie nie siadało ...
Nerose XDDDDDDD
nerose jesteś słaby, jeszcze jak grałem na diumar to zrobiłeś pokaz siły i śmiem wątpić w twoje tłumaczenie. Na smoki też miałeś nas zdominować a zbiłeś może z 2 i skończyłeś po tygodniu xD
Dominował w nie zbijaniu smoka
Nerose agresor, moja krew