Lucjusz chodzilo mi o to ze duzo osob na etolinie sobie lezy na glebie ale chcialbym jeszcze wiecej pionkow z takiego diumara dlatego zapraszam
Rozmowy serwera Diumar
-
- Diumar
- Ascoran
- Closed
-
-
Lucjusz chodzilo mi o to ze duzo osob na etolinie sobie lezy na glebie ale chcialbym jeszcze wiecej pionkow z takiego diumara dlatego zapraszam
Jedna piosenka towarzysząca polskiemu bokserowi wychodzącemu na ring mi się skojarzyła z tą zaczepką. Pozdrawiam
-
Ma ktoś do sprzedania przelotke ? albo chce się wymienić za inny ulepszacz do wędki węglowej ?
-
Nie obchodzi mnie co ci sie z czym kojarzy ja tu zapraszam pionkow na etolin, jestescie chetni dymow to etolin wam je da
-
Nie obchodzi mnie co ci sie z czym kojarzy ja tu zapraszam pionkow na etolin, jestescie chetni dymow to etolin wam je da
Lepiej byś się bawił z kozakami niż z pionkami
-
Specyficzny przypadek
-
widac ze nie jestes z diumara (tego starego) tam to bys plakal po tygodniu z takim podejsciem xd
-
widac ze nie jestes z diumara (tego starego) tam to bys plakal po tygodniu z takim podejsciem xd
Rozwiń myśl, chętnie posłucham
-
bo jemu generały w ścianie chowali XD
-
zes widzial genka w scianie, ja nie potrzebowalem pomocy gma (ktory polecial wiadomo za co) zeby zbijac genki i razem z pazera team dominowac na smoku
-
Xd dominacje to wy mieliście xd ale w loganiu
Bez odbioru tak się tylko drocze
-
wie ktos ile trzeba miec postow lub jakie inne wymagania trzeba spelnic zeby móc chociaz zlozyc oferte w dziale market?
-
wie ktos ile trzeba miec postow lub jakie inne wymagania trzeba spelnic zeby móc chociaz zlozyc oferte w dziale market?
200pkt na forum / 1post=5pkt, 1like=1pkt, 1temat = 10pkt
-
oraz twój staż na forum musi wynosić przynajmniej 30 dni, ehh stanih chciałeś zabłysnąć, a wyszło jak zwykle xd
-
oraz twój staż na forum musi wynosić przynajmniej 30 dni, ehh stanih chciałeś zabłysnąć, a wyszło jak zwykle xd
Użytkownik od 17.01.2019.
Po co mu pisać warunek który już spełnił?
Aj tniroL chciałeś zabłysnąć a wyszło jak zwykle xddd -
Użytkownik kucharx2 spytał się również o inne wymagania jakie trzeba spełnić, aby móc wystawiać itemki w markecie mt2.
To, że spełnił ten warunek nie znaczy, że autor pytania nie chce znać odpowiedzi na nurtujące go pytanie. Może chce przekazać info swoim znajomym, którzy mają w planach zakładanie konta na forumOj stanih stanih lepiej idź po stanik xd
-
dziekuje pieknie za wyjasnienie troche szkoda, ze aby móc chociaż zalicytowac item trzeba troche pospamować
-
Jeżeli chcesz jestem chętny do pomocy w przeprowadzeniu kulturalnej rozmowy xd
-
chetnie bym kupił peta razadora typ 6, nie pamietam starych pasów do konta na forum... w końcu mialem przerwe 5 lat :p na tym od stycznia praktycznie sie nie udzielalem a szkoda
-
Później Ci wystawi fakturę za usługę
-
To że Cię nie zna, nie znaczy że da się okłamać
-
Później Ci wystawi fakturę za usługę
Hahaha, z tym to ci się udało Jasio.
Dlaczego gracze przypisują mi miano osoby, która na każdym kroku szuka sposobu do zarobku?To że Cię nie zna, nie znaczy że da się okłamać
Gm, proszę o zbanowanie Nerose.
-
faktura w yangach czy w wonach? :p
-
Wony Lorincika zadowolą
-
byle nie za dużo, jak mi starczy na peta to luzik