Ktoś mi może podpowiedzieć jakie warunki muszę spełniać żeby móc coś wystawić w dziale marketu ?
Rozmowy serwera Diumar
-
- Diumar
- Ascoran
- Closed
-
-
Dzięki , idę gdzieś spamować i nabijać punkty
-
-
Wy też macie błąd logowania czy tylko u mnie ten problem nie ma info o żadnej przerwie technicznej a trwa to już ładne 40m
-
wszystko bylo na forum
-
Te boty biegały po żółtym m1 w nocy bijąc wszystkie metki zwykle i wielkanocne jak popadło.
-
a i tak 90% graczy po spytaniu czy zglosil odpowiada "tak, przeciez pisalem na czacie ze sa boty"
-
Były są o będą bo m1 m2 nie są zbyt wymagające w eq do wybicia tych metków tym bardziej, że są bronie młodego szpanera co znacznie ułatwia im korzystanie z eventu wielkanocnego.
-
Witajcie Diumarczycy.
Jak tam żyjecie? -
Witajcie Diumarczycy.
Jak tam żyjecie?
Chcesz, żeby teraz te dyskusje zostały zamknięte? -
Ależ Skądże, kiedyś udało się zamknąć dyskusje Wetara na bodajże tydzień czasu.
-
-
Ależ Skądże, kiedyś udało się zamknąć dyskusje Wetara na bodajże tydzień czasu.
Czyli mówisz że jest to twoje największe osiągnięcie życiowe
-
Szukam jakiegoś HANDLARZA Który kupi moje EQ ZAPRASZAM PW
-
Posty nie związane z serwerem zostały usunięte, temat przeczyszczono, nagrody rozdano.
-
XD no halo, nie dokończyłem czytać, przecież tutaj i tak nikt nic nie pisze To było jak hiszpańska telenowela, prawie się dowiedziałem co zrobił kryndor a ty psujesz całą zabawę
Nie dowiedziałbyś się. :phatgrin:
Inna sprawa że forum nie jest miejscem na rozwiązywanie pato dram. Zwłaszcza nieodpowiedni dział :D. -
-
-
XD no halo, nie dokończyłem czytać, przecież tutaj i tak nikt nic nie pisze To było jak hiszpańska telenowela, prawie się dowiedziałem co zrobił kryndor a ty psujesz całą zabawę
nie martw sie, ja tez nie wiem xD
-
To wpadaj na Etolin tam dramy ciąg dalszy
-
-
Michu miałeś rację, faktycznie zabawne aż się uśmiałem
-
Ja tam bije na dolinie i też sie takie " okazy " zdarzają
A tu dla tych co nie wierzyli
Moderator Patriae:
Połączono posty, dodano zdjęcia -
Skile m, ale wstyd. Kasuj to.