czesc wszsytkim fajne forum
oddawaj moje bashido, złodzieju ;D
czesc wszsytkim fajne forum
Dlaczego pozostawienie na naszym serwerze postaci na auto łowach jest tak źle spostrzegane przez innych graczy. Wprowadzili ta funkcje już chyba 2 lata temu a gracze wybijają postacie bo boot. Pomyśleć to nie boli.
Dlaczego pozostawienie na naszym serwerze postaci na auto łowach jest tak źle spostrzegane przez innych graczy. Wprowadzili ta funkcje już chyba 2 lata temu a gracze wybijają postacie bo boot. Pomyśleć to nie boli.
niektorzy zatrzymali sie kilka lat temu i jezeli dla nich to bot to musi tak byc na 100% bo oni tak mysla i tak musi byc
A to jeszcze zależne gdzie zostawiasz się na auto, przy metkach postacie same podchodzą na rzeź
XD kupiłem go uczciwie 7 won kosztował było się nie czaić tyle
brawo dla jakiegoś genialnego GMa który dał mi bana za nazwanie jednego gościa kretynem, który spamuje wiecznie na wolaj wyzywając przy tym ludzi od eunuchów (reszty powtarzać nie będę), a jemu nie. Szacuneczek, naprawdę.
bo sie robi ss i wysyla z dopiskiem "obraza/prowokacja"
a nie sam go wyzywales a on zrobil ss i udupil ciebie
dales sie zrobic i tyle
I co z ta wczorajsza zadyma pod dt? Specjalnie zalogowalem zeby poogladac a tam jeden mix z czerwonych stal tylko
I co z ta wczorajsza zadyma pod dt? Specjalnie zalogowalem zeby poogladac a tam jeden mix z czerwonych stal tylko
ta htfu na was mixy
bo sie robi ss i wysyla z dopiskiem "obraza/prowokacja"
a nie sam go wyzywales a on zrobil ss i udupil ciebie
dales sie zrobic i tyle
Nic takiego nie miało miejsca, gm był online bo po minucie od napisania tego tekstu dostałem, zostałem poinformowany o tym komunikatem "Twój chat został zablokowany przez GM" czy coś podobnego.
stary, po to trole troluja, ty sie wkurzasz, nawciskasz im cos i to ty zostaniesz zbanowany nie oni
zamiast sie wkurzac zglos ich za prowokacje
stary, po to trole troluja, ty sie wkurzasz, nawciskasz im cos i to ty zostaniesz zbanowany nie oni
zamiast sie wkurzac zglos ich za prowokacje
Ty chyba jesteś w tym dobry
tu nie o to chodzi, że się wkurzam, bo w sumie zasłużyłem i masz rację, że się dałem niepotrzebnie sprowokować, mi ten ban w sumie żadnej różnicy nie robi, i tak w sumie wchodzę ku przeczytać i sklepy przejrzeć, po prostu bawi mnie i zadziwia ta niekonsekwencja GMów, jak i całego gf, bo ten przykład idealnie obrazuje to co się w tej grze od dłuższego czasu dzieje. Dobra, koniec tej dramy.
kiedys bylo tak ze sam musiales expic i twoj lvl znaczyl o tym ze masz jakies pojecie o grze itp...
teraz osoby ktore lata wstecz konczyly by gre na BO bo dalej nie wiedzialy jak grac , dzis maja 120 lvl bo ich postacie expia na autolowach 24/7
XD kupiłem go uczciwie 7 won kosztował było się nie czaić tyle
hahaha jeszcze pamięta za ile tego bashido kupił xd
Ma ktoś na Diumarze zbroja dmg dla ninji 15% ogień ? XD
Czy ktos moze zrobic porzadek z ta patologia na czacie u niebieskich?
Czy wypowiedzi zamieszczane na wołaj łamią regulamin?
Jezeli jest to zwykle przekomarzanie się to bana nie ma.
Witam wszystkich co tam powiecie, co słychać na Diumar?
Czy wypowiedzi zamieszczane na wołaj łamią regulamin?
Jezeli jest to zwykle przekomarzanie się to bana nie ma.
Wulgaryzmy wyzwiska uposledzone teksty o rodzicach i spam z kilku kont na wolaczu tak ze nie idzie czytac normalnych handlujacych graczy. Irytujaca postawa gm ktory wchodzi polansowac sie w miescie "hi hi hi ha ha ha" i zawijka bo w dupie ma te gre. "Walka o przyjazne serwery" caloroczny zart
zeby grac na normalnym godnym poziomie w te gre to trzeba ja miec w dupie...
inaczej nie przetrwasz
Chodzi o to ze obserwuje sie ten czat co tam ludzie sprzedaja lub chca kupic a zamiast tego czyta sie wyzwiska lub spam naprawde ograniczonych graczy Nikt nic z tym nie robi
Takie zachowanie jest niedopuszczalne i należy coś z tym zrobić, niestety przez brak dostępu do stanowiska roboczego nie jestem w stanie zobaczyć jak taki spam wygląda.
Polecam udać się do strony wsparcia gracza (support), następnie wysłać ticket w którym będzie zawarta informacja na temat sytuacji jaka to występuje na ogólnym chacie.
Drugim sposobem jest połączenie się z
Internet Relay Chat [IRC] - protokół odpowiedzialny za komunikację w czasie rzeczywistym [chat]
https://www.onlinegamesnet.net…hat.php?game=metin2&cc=pl
Następnie szukasz członka teamu, który odpowiada za dany serwer, albo po prostu bezpośrednio do GA - Administratora Gry.
Pragnę zaznaczyć, że dosyć często członkowie teamu na tym komunikatorze są niedostępni.
Poniżej wysyłam listę członków teamu:
http://team.metin2.pl
Pozdrawiam.
tak jak ty mojego posta
musicie zrozumieć, że w hierarchii przepisów prawa wszelkie regulaminy są najniżej
Kiedyś był mega problem z firmami wyludzajacymi poprzez regulamin. Nie było szans odzyskać kasy, mimo ewidentnego wyłudzenia. Także nie masz racji w tym momencie.
Ktoś mi może podpowiedzieć jakie warunki muszę spełniać żeby móc coś wystawić w dziale marketu ?