Rozmowy serwera Diumar

• Dlaczego pozostawienie na naszym serwerze postaci na auto łowach jest tak źle spostrzegane przez innych graczy. Wprowadzili ta funkcje już chyba 2 lata temu a gracze wybijają postacie bo boot. Pomyśleć to nie boli.

• Dlaczego pozostawienie na naszym serwerze postaci na auto łowach jest tak źle spostrzegane przez innych graczy. Wprowadzili ta funkcje już chyba 2 lata temu a gracze wybijają postacie bo boot. Pomyśleć to nie boli.

niektorzy zatrzymali sie kilka lat temu i jezeli dla nich to bot to musi tak byc na 100% bo oni tak mysla i tak musi byc

• brawo dla jakiegoś genialnego GMa który dał mi bana za nazwanie jednego gościa kretynem, który spamuje wiecznie na wolaj wyzywając przy tym ludzi od eunuchów (reszty powtarzać nie będę), a jemu nie. Szacuneczek, naprawdę.

• I co z ta wczorajsza zadyma pod dt? Specjalnie zalogowalem zeby poogladac a tam jeden mix z czerwonych stal tylko ;(

• I co z ta wczorajsza zadyma pod dt? Specjalnie zalogowalem zeby poogladac a tam jeden mix z czerwonych stal tylko ;(

ta htfu na was mixy

• bo sie robi ss i wysyla z dopiskiem "obraza/prowokacja"
    a nie sam go wyzywales a on zrobil ss i udupil ciebie :D
    dales sie zrobic i tyle

Nic takiego nie miało miejsca, gm był online bo po minucie od napisania tego tekstu dostałem, zostałem poinformowany o tym komunikatem "Twój chat został zablokowany przez GM" czy coś podobnego.

• stary, po to trole troluja, ty sie wkurzasz, nawciskasz im cos i to ty zostaniesz zbanowany nie oni

zamiast sie wkurzac zglos ich za prowokacje

• stary, po to trole troluja, ty sie wkurzasz, nawciskasz im cos i to ty zostaniesz zbanowany nie oni

zamiast sie wkurzac zglos ich za prowokacje

Ty chyba jesteś w tym dobry

• tu nie o to chodzi, że się wkurzam, bo w sumie zasłużyłem i masz rację, że się dałem niepotrzebnie sprowokować, mi ten ban w sumie żadnej różnicy nie robi, i tak w sumie wchodzę ku przeczytać i sklepy przejrzeć, po prostu bawi mnie i zadziwia ta niekonsekwencja GMów, jak i całego gf, bo ten przykład idealnie obrazuje to co się w tej grze od dłuższego czasu dzieje. Dobra, koniec tej dramy.

kiedys bylo tak ze sam musiales expic i twoj lvl znaczyl o tym ze masz jakies pojecie o grze itp...
    teraz osoby ktore lata wstecz konczyly by gre na BO bo dalej nie wiedzialy jak grac , dzis maja 120 lvl bo ich postacie expia na autolowach 24/7

LEJEWAS i na was :rofl:

• Czy wypowiedzi zamieszczane na wołaj łamią regulamin?
    Jezeli jest to zwykle przekomarzanie się to bana nie ma.

Wulgaryzmy wyzwiska uposledzone teksty o rodzicach i spam z kilku kont na wolaczu tak ze nie idzie czytac normalnych handlujacych graczy. Irytujaca postawa gm ktory wchodzi polansowac sie w miescie "hi hi hi ha ha ha" i zawijka bo w dupie ma te gre. "Walka o przyjazne serwery" caloroczny zart ;)

• Chodzi o to ze obserwuje sie ten czat co tam ludzie sprzedaja lub chca kupic a zamiast tego czyta sie wyzwiska lub spam naprawde ograniczonych graczy :puke: Nikt nic z tym nie robi

• Takie zachowanie jest niedopuszczalne i należy coś z tym zrobić, niestety przez brak dostępu do stanowiska roboczego nie jestem w stanie zobaczyć jak taki spam wygląda.
    Polecam udać się do strony wsparcia gracza (support), następnie wysłać ticket w którym będzie zawarta informacja na temat sytuacji jaka to występuje na ogólnym chacie.
    Drugim sposobem jest połączenie się z
    Internet Relay Chat [IRC] - protokół odpowiedzialny za komunikację w czasie rzeczywistym [chat]
    https://www.onlinegamesnet.net…hat.php?game=metin2&cc=pl

Następnie szukasz członka teamu, który odpowiada za dany serwer, albo po prostu bezpośrednio do GA - Administratora Gry.
    Pragnę zaznaczyć, że dosyć często członkowie teamu na tym komunikatorze są niedostępni.

Poniżej wysyłam listę członków teamu:
    http://team.metin2.pl

Pozdrawiam.

GG:54784178

• tak jak ty mojego posta
    musicie zrozumieć, że w hierarchii przepisów prawa wszelkie regulaminy są najniżej

Kiedyś był mega problem z firmami wyludzajacymi poprzez regulamin. Nie było szans odzyskać kasy, mimo ewidentnego wyłudzenia. Także nie masz racji w tym momencie.

Wetar Szaman Healer 112+