Rozmowy serwera Diumar

• Diumar,
    w tym temacie możecie pisać o sprawach związanych z serwerem, nawiązujących do danego serwera lub luźnych, ale w granicach rozsądku.

Pamiętajcie, że tutaj również obowiązuje Regulamin Forum, jak też i Regulamin działu Dyskusje. Wszelkie dialogi prowadzić należy w granicach dobrego smaku, a wypowiedzi pisać dłuższe niż 1-2 słowa. Typowy spam dla spamu będziemy mordować. Wulgaryzmy i inne pochodne tego typu również.

Moderator Forum będzie oceniał przydatność wypowiedzi.

Administrator Forum

• Witam hm trzeba się przyzwyczaić na widok takiej ilości ludzi na raz :D

• Cześć
    @Manera czemu @Reverse nie jest moderatorem etolinu tak jak był?

Czy znowu to manersko się wpycha i banuje?” (Bez urazy <3 )
    Masz pytanie lub uwagę zapraszam na pw (nie zagryzę)
    Posty nie są spam/offtop i proszę je zostawić
    Pozdrawiam serdecznie

• Dobry wieczór,
    Serwer Diumar ma troszeczkę przewalone, zderzenie dwóch światów Tasmania vs reszta serwerów.
    Ceny towarów mogą zniechęcić graczy ze starszych serwerów, jak zobaczyłem szkaty rybaka po 20kk za szt od razu zacząłem zajmować się porządkami na serwerze Diumar i wystawiłem kilkadziesiąt rybaków.
    Jak coś na ch1 w królestwie Jinno macie ładny sklepik z orgynalna nazwą :D

GG:54784178

• Siema, powracam sobie na Diumar ;)

Co teraz z katakumbami? Będziesz miał all zajęte :(

Czy znowu to manersko się wpycha i banuje?” (Bez urazy <3 )
    Masz pytanie lub uwagę zapraszam na pw (nie zagryzę)
    Posty nie są spam/offtop i proszę je zostawić
    Pozdrawiam serdecznie

• jak to kto? Czarnuchy czekali specjalnie aby zbić pierwsze gienki i pierwszego smoka i się tym pochwalić że nie mają życia poza metinem

:55: :chunjo: - SheeeN 80lvl OFF :ninjadag:
    :50: :chunjo: -DarkWolfie 100lvl OFF

• Witam, jest tu może osoba która zajeła nick Nerose na serwerze diumar?

Edited once, last by Nerose ().

• Nie jesteś sam, mój nick też zajęli ba były wystawiane shopy oraz spam na grze z postaci Lorinciak, że sprzedaje nick :D
    Dopisz sobie do nerose np :SirNerose, MrNerose, lub najbardziej zalecane i przeze mnie ulubiane - NeroseCienias :D

GG:54784178

• Witam,

Chciałem powitać wszystkich nowych/starych graczy na serwerze Diumar, doczekaliśmy się upragnionego połączenia a teraz mamy dużo czasu na poznanie siebie na wzajem, mam nadzieję że będziemy się poznawać więcej w grze niż na forum jak to było czynione na starym serwerze.

Jak widać wrócili również gracze którzy oddalili się z zasięgu naszej gildii ale jak to się mówi ... nie ma tego co ucieka żeby się nie dało złapać :)

Pozdrowienia od

• wszystko ładnie fajnie pięknie ale oby to ostatnia taka akcja xD To "rozpakowywanie" postaci mnie dobija. Już mogli poczekać do 6 grudnia :thumbdown:

• Jak tam smoki jeszcze z tego co widzialem i slyszalem ani jednego nie zbiles haha

:55: :chunjo: - SheeeN 80lvl OFF :ninjadag:
    :50: :chunjo: -DarkWolfie 100lvl OFF