Aveles a ty nie byłeś czasem GM na Tortudze ? Jakoś cie kojarzę

KONIEC GRY
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Ascoran napisał(a):
Może zastosujemy jedną zasadę: jak ktoś na dany temat nie wie wszystkiego to niech przemilczy, bo niektórzy mało wiedzą, a dużo szczekają.![]()
A byłem, byłem. Dobrze, że mnie ktoś jeszcze kojarzy - mam nadzieję, że żadną przykrość Ci nie zrobiłem.NesseriTBD napisał(a):
Aveles a ty nie byłeś czasem GM na Tortudze ? Jakoś cie kojarzę
k2lesiek napisał(a):
Wspominałem gdzieś, że dla bociarzy?
Tunrida napisał(a):
Jak widzę, znów pojawiają się posty, które negatywnie oceniają pracę Mistrzów Gry, jak wiadomo, do krytykowania każdy jest pierwszy, natomiast brak jest chętnych, którzy pomogliby rozwiązać nasz wspólny problem, bo boty/bociarze nie tylko drażnią Graczy, dają się one również we znaki Mistrzom Gry, ktoś tu ładnie porównał boty do komarów i coś faktycznie w tym musi być, plaga, która daję się we znaki wszystkim.
Dlatego jeśli ktoś zamiast narzekać ma chęć wziąć sprawy w swoje ręce o zapraszam: Złóż podanie![]()
Zuaa.. napisał(a):
Może warto się zastanowić dlaczego brakuje chętnychTunrida napisał(a):
Jak widzę, znów pojawiają się posty, które negatywnie oceniają pracę Mistrzów Gry, jak wiadomo, do krytykowania każdy jest pierwszy, natomiast brak jest chętnych, którzy pomogliby rozwiązać nasz wspólny problem, bo boty/bociarze nie tylko drażnią Graczy, dają się one również we znaki Mistrzom Gry, ktoś tu ładnie porównał boty do komarów i coś faktycznie w tym musi być, plaga, która daję się we znaki wszystkim.
Dlatego jeśli ktoś zamiast narzekać ma chęć wziąć sprawy w swoje ręce o zapraszam: Złóż podanie![]()
I na pewno nie jest to wina wolontariatu, sama płaciłam grube $$ żeby brać udział w wolontariatach. Jak już ktoś wcześniej wspomniał graczy na PLu jest naprawdę dużo, więc są zasoby którymi można zarządzać. Zaczynanie postów od tego jaka praca GMa bywa syzyfowa i niewdzięczna a kończenie nawoływaniem do złożenia podania nie jest dobrym pomysłem. Poza tym patrząc z dystansem na wymagania, pytania rekrutacyjne, brak sprecyzowanych obowiązków.. We mnie wzbudzają ambiwalentne odczucia.
jak zawsze, GsAK47 ostatnio spotkalem sie z twoja POSTACIA pod swiatynia ^ ^SnaV* napisał(a):
FukMyLife napisał(a):
jak zawsze, GsAK47 ostatnio spotkalem sie z twoja POSTACIA pod swiatynia ^ ^SnaV* napisał(a):
Zuaa.. napisał(a):
Kto to ten Sabal?![]()
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez xLUCIFERx ().
xLUCIFERx napisał(a):
Od siebie napiszę, że wyróżnianie niektórych graczy z portalu YouTube i dawanie przez GM benefitów w grze w postaci mroźnego rufusa jest karygodne i kompletnie tego nie pochwalam (powinni coś z tym zrobić). W tym przypadku chodzi tu konkretnie o osobę która jawnie reklamowała i reklamuje prywatne serwery gry Metin2. Co innego gdyby poleciała oficjalna nota na forum, że jest możliwość podjęcia partnerstwa z GF na YT i zgarnięcie dzięki temu benefitów w grze - tego zabrakło.
marki1971 napisał(a):
słowo dot. Sabala
Tak samo jak w innych dziedzinach; polityce, tv, prasie itd.. jedni są od chwalenia inni od ganienia. Jednym płacą za promocję i opinie inni chociaż by promują swoją ideologię, Między jednymi a drugimi musi być równowaga. Brak równowagi prowadzi do "patologii" w jednym albo w drugim kierunku.
Tronk1 napisał(a):
Zgadzam się ale krytyka krytyce nie równa. Owszem, konstruktywna krytyka pomaga dostrzec błędy ect. Jednak, w moim odczuciu 75% contentu na kanale Sabala to wulgaryzmy, bluzgi i wjazdy na czyjeś matki. Jak ostatnio oglądałem liva u kogoś tam i wbił Sabal na TSa to co 3 słowo to była "ku**, Ch**, pier** administracje". To gdzie tu sens? Gdzie logika?marki1971 napisał(a):
słowo dot. Sabala
Tak samo jak w innych dziedzinach; polityce, tv, prasie itd.. jedni są od chwalenia inni od ganienia. Jednym płacą za promocję i opinie inni chociaż by promują swoją ideologię, Między jednymi a drugimi musi być równowaga. Brak równowagi prowadzi do "patologii" w jednym albo w drugim kierunku.
1 użytkownik (1 ukrytych)