Chciałem kupić smocze monety
wasz system mi nie pozwolił, ciągle wyskakiwał błąd i nie kupiłem
zaoszczędziłem. Polecam każdemu
teraz można to na browarka wydać
kupony jak i szczeniaki pojawiaja sie w is spontanicznie raz na jakis czas . Nie można tego przewidzieć wiec jak ktos liczy na zakup ich za sm to tak jak przy szczeniakach trzeba byc gotowym i cierpliwie czekać
A czy wy "Nabiliście już kasę" za zmianki +?
Nie wiem kto tam siedzi za biurkiem gf-u ale ten ktoś od spraw marketingowych powiniem trochę więcej pomyśleć nad haslami marketingowymi, są kompromitujące a dwa to super że promocja pojawila sie tuż po babilonie gdzie lubie tego po kilkadzieśiąt nabili xd
==================== TOP 1 DMG PVE Metin2 PL===================
@Art jak my możemy coś wyłudzać płacąc za coś xD
Nie potrafisz wprost napisać ze dobrze się kupony sprzedają to jeszcze podniesiemy cenę kuponow bo mało mamy w portfelach?
Serio zenua te tłumaczenie
To jest już szczyt chamstwa aby takie info było przekazywane graczom. Kupony, które cieszyły się bardzo dużą popularnością oraz przydatnością dla osoby sprzedającej (zarobek yang), kupujący (SM bez ładowania w is). Możliwe, że Webzenowi brakuje funduszy na dwie nowe produkcje swoich gier więc postanowiono uderzyć tak graczy aby jeszcze więcej z upadajacego mt2 wyciągnąć. Jest mi przykro, że sprawy is są traktowane piorytetowo a poważne problemy, które powinny być usunięte (bugi, lagi itp. nie są po dzień dzisiejszy naprawiane). Kupno kuponów na pewno będzie zmniejszone a może nawet i o 70%. Zmiana beznadziejna i nikomu nie potrzebna. Totalne dno.......
Wypadałoby, poinformować na czym proceder polegał. Oszustwa przy płatnościach przy doładowani SM ?
Ja osobiście, sporo kuponów kupiłem. Gram Tasmani, przez ostatnie 2 miesiące ceny x5. Czy to jest w porządku ze strony GF że nic nie robi z botami i Katakumbami ?
Uczciwych znów po "dup.ie", świetne rozwiązanie, Cudo.