wyglada tak wszedzie praktycznie boty, alchemia to cos nowego wierzchowce, pety, nowe bronie nowe wszystko calkiem inna gra jak grales w latach swietnosci tej gry to nie zaczynaj grac.
Bot botem ale juz szukaja obejscia z tego co ktos pisal wiec moze banuja boty ale pewnie dlugo to nie potrwa, zreszta specjalisci z GF przez tyle czasu nie potrafili sobie poradzic z botami wiec teraz raczej sie nic nie zmieni
Cytat od IamLegend: „Haha, po prostu oni sami nie wiedzą za co te bany a piszą, że za czity, zeby przestraszyc bociarzy, tylko szkoda,ze im sie nie udalo, bo dostaly bany osoby, ktore nigdy nie mialy stycznosci z jakimis czitami ” Przeciez system jest w 100% dobry i nie ma mowy o pomylce:P
Nie mowie o tym przypadku napisałem wiele osób to znaczy ze znam kogoś kto na 100% nie używał czitow a dostał tego bana na 4 dni wiec wytłumacz mi to co w takim razie jest nielegalnym oprogramowaniem może jakiś program na kompie czy coś innego?
śmiech na sali a co jeśli faktycznie ktoś nie używał czita i dostał bana i w końcu dostanie perma za nic? Co zrobi z tym support przecież jakiekolwiek odwołanie nic nie da bo jest system to na pewno czitowal jak ktoś ma udowodnić że dostał bana za nic? Ma nagrywać każdy swój dzień i włączenie metina może menadżer zadań żeby było pokazane co ma włączane.
ten system coś śmierdzi może i banuja boty ale jak widać coraz więcej osób twierdzi ze nie korzystało z żadnego oprogramowania dostaje tego bana i to nawet lvl 100 plus gdzie boty na tym lvlu są raczej pojedyncze o ile są.
no wlasnie dlatego pytam skad sie biora takie bany? Skoro twierdzisz ze nic nie zrobiles a jednak dostales wiec powod musi byc tylko jaki? No chore to jest ale co zrobisz:D
szczerze to nie ogarniam o co chodzi z tym T&C violation, na jakiej zasadzie się to dostaje? Gm łapie Cię na boceniu i daje ostrzeżenie czy ktoś Cię zgłasza i dostajesz to od razu za powiedzmy nagranie? Dziwne i jakoś wcześniej z takim czym się nie spotkałem.
aha to już czaje bo chyba za czerpanie korzyści z jakichś botow czy coś to postać która nie bocila dostaje bana na 2 tygodnie a potem jeśli się to powtórzy to permanentny ban.